Φέτος, τα έντονα χρώματα έχουν επιστρέψει δυναμικά στο μακιγιάζ, με αποχρώσεις από όλο το φάσμα του ουράνιου τόξου να διεκδικούν τη θέση τους στα ζυγωματικά και τα βλέφαρά μας Οι διάσημες δίνουν το παράδειγμα, φορώντας τα πιο τολμηρά προϊόντα και καταφέρνουν να μας εκπλήσσουν με τάσεις που δεν πιστεύαμε ότι θα υιοθετούσαμε ποτέ. 

Μια από αυτές είναι το λευκό eyeliner. Ναι, καλά διάβασες. 

 

 

Η Ριάνα εμφανίστηκε χθες στο show ανδρικής μόδας του οίκου Louis Vuitton φορώντας λευκό eyeliner, το οποίο φώτισε το βλέμμα και το πρόσωπό της με μοναδικό τρόπο. Και λίγο πριν καταλήξουμε με ευκολία στο ότι ένα τόσο ασυνήθιστο χρώμα στο μακιγιάζ θα κολακεύει σίγουρα τις πιο σκούρες επιδερμίδες, ανακαλύψαμε ότι το έχει φορέσει και η Gigi Hadid (κάνοντας μάλιστα και cat-eye) με εξαιρετική επιτυχία, αλλά και η Kristen Stewart. 

Το λευκό eyeliner ταιριάζει και στη Gigi Hadid
 

 

Τάση ή όχι, το λευκό eyeliner είναι μια απόφαση (που δεν είμαστε σίγουρες αν θα πάρουμε). Πάντως, ένα inside μυστικό ομορφιάς, είναι να εφαρμόζεις λευκό μολύβι στο κάτω βλέφαρο, ώστε να «ανοίγει» το μάτι και να το κάνει να φαίνεται πιο ξεκούραστο. Οπότε, γιατί να μην το δοκιμάσεις και από πάνω;

 

TAGS