Όσες ταλαιπωρούμαστε εδώ και χρόνια από ατέλειες όπως οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια, ίσως πιστεύαμε ότι ένα ακριβό concealer είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσουμε καλή κάλυψη. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ένα προϊόν, κοινό μυστικό στο διεθνή κύκλο των beauty editors, που αξίζει 1.000% τα χρήματά του. Με κόστος μόλις 6 ευρώ και εντυπωσιακό αποτέλεσμα, το Conceal and Define Concealer της Revolution, που μπορούμε να αγοράσουμε online από το Asos, έχει εξελιχθεί σε έναν μικρό θρύλο της ομορφιάς.

«Είναι ένα από τα πέντε μπεστ σέλερ προϊόντα ομορφιάς του Asos» όπως εξηγεί η beauty editor Maxine Eggenberger. «Τελευταία, το βλέπω σε όλο και περισσότερα social media. Μου γεννήθηκε λοιπόν η περιέργεια να δω γιατί γίνεται όλος αυτός ο ντόρος».

Τι της άρεσε; Πρώτον η τιμή του, που είναι πραγματικά value for money, καθώς «κάλυψε τους μαύρους κύκλους μου με ελάχιστη ποσότητα και μάλιστα είχε διάρκεια για πολλές ώρες». Δεύτερον, το απλικατέρ του είναι πολύ πρακτικό για την εφαρμογή. Τρίτον διατίθεται σε 25 διαφορετικούς τόνους, οπότε σίγουρα θα βρούμε αυτόν που ταιριάζει στην επιδερμίδα μας (με μόνο μειονέκτημα το γεγονός ότι δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε).

Τι ΔΕΝ της άρεσε; Το γεγονός, φυσικά, ότι δεν μπορούμε να το δοκιμάσουμε, αλλά αυτό ισχύει για όλα τα concealers, αυτή τη στιγμή, οπότε πειραματιζόμαστε στο περίπου. Επίσης, η συγκεκριμένη editor προτιμά τις πιο λαμπερές συνθέσεις, δεν είναι φαν των ματ προϊόντων όπως το συγκεκριμένο, αλλά αυτό είναι καθαρά θέμα γούστου.

Το συμπέρασμα; «Αν το ματ makeup είναι το στυλ σας, θα λατρέψετε αυτό το concealer. Γιατί να περιμένετε από άλλα brands να το φτάσουν, όταν το Revolution είναι ήδη εδώ;».

Δείτε το εδώ

 

Revolution Conceal and Define Concealer, www.asos.com, €5.99

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram


Κεντρική φωτό: EPA/STR
 

TAGS