Τα καστανά μαλλιά με τα φωτεινά highlights τείνουν να γίνουν το απόλυτο τρεντ, εάν δεν είναι ήδη, του φετινού καλοκαιριού.  Στην πραγματικότητα, υπάρχουν τόσες πολλές υπέροχες αποχρώσεις του καστανού, από βαθύ καφέ μέχρι χάλκινο κόκκινο, ανάλογα με την υφή των μαλλιών, το φυσικό χρώμα και, φυσικά, το στυλ της κάθε γυναίκας.

«Γιατί να είναι μόνα τους αυτά τα υπέροχα χρώματα και όχι πολλά μαζί», μοιάζει να σκέφτηκαν οι hair gurus και έτσι δημιούργησαν το απόλυτο ύφος για το 2019: τα highlights, τα λιωμένα χρώματα, το ένα μέσα στο άλλο, τα μπαλαγιάζ και οι φωτεινές πινελιές δίνουν και παίρνουν φέτος.

Υπέροχα μπλεγμένα μεταξύ τους τα στιλιστικά, χρωματικά πειράματα σαρώνουν τα feed μας Instagram. Οι coloristas χαρίζουν πικάντικες δειγματοληψίες για κάθε απόχρωση των καφέ μαλλιών που θα μπορούσε ενδεχομένως να επιθυμεί μια «χρωματιστή καρδιά».

Από τις εξαιρετικά λεπτές υφές του καστανόχρυσου και του χαλκού μέχρι τις πιο κραυγαλέες τούφες ξανθού, δεν έχει σημασία από ποια απόχρωση καστανών μαλλιών ξεκινάτε, οι δυνατότητες για μια πανέμορφη σειρά φρέσκων αποτυπώσεων είναι άπειρες.

#No1: Καστανά μαλλιά με καστανά highlights 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#No2: Καστανά μαλλιά με ξανθά highlights 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

#No3: Καστανά μαλλιά με κόκκινα highlights 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε ένα βίντεο με τα καλύτερα highlights σε κασταναά μαλλιά για το 2019:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS