Κάθε μέρα, όλες κάνουμε μηχανικά κάποιες κινήσεις σε σχέση με το μακιγιάζ μας, άλλες φορές εστιάζοντας περισσότερο κι άλλες λιγότερο στα αδύναμα σημεία μας, γνωρίζοντας όμως πάντα ότι το λαμπερό αποτέλεσμα είναι αυτό που τελικά θα μας κάνει να νιώθουμε όμορφα. Πώς φτάνουμε, λοιπόν, στο λαμπερό αποτέλεσμα; Ποια είναι τα 7 βασικά σκαλοπάτια ποτ πρέπει να πατάμε καθημερινά ώστε η εικόνα μας να είναι η επιθυμητή; 

1. Η επιδερμίδα είναι το παν. Πιο βασικό από όλα τα βήματα είναι η καθαρή επιδερμίδα και το στεγνό δέρμα, οπότε φροντίζουμε να έχουμε κάνει ένα καλό ντεμακιγιάζ, πριν ξεκινήσουμε το μακιγιάζ. 

2. Το primer είναι τόσο βασικό όσο και η ενυδατική. Όποιος το ξεχνάει είναι σαν να ξεχνάει τη βάση του μακιγιάζ. 

3. Αγοράστε λιγότερα και ακριβότερα προϊόντα. Εννοείται ότι θα τα χρησιμοποιήσετε περισσότερο και ότι το αποτέλεσμα θα είναι ανώτερο από οποιαδήποτε απομίμηση.  

4. Επενδύστε σε καλά βουρτσάκια και βούρτσες μακιγιάζ. Οι μεγαλύτερες μολύνσεις έχουν γίνει με τα λάθος πινέλα και τα φτηνά βουρτσάκια. 

5. Ένα κόκκινο κραγιόν είναι must. Μην το φοβόσαστε. Υπάρχει μία κόκκινη απόχρωση για κάθε τύπο γυναίκας.  

6. Μην ακολουθείτε τα τρεντ στο μακιγιάζ, αλλά το ένστικτό σας -μόνο αυτό θα σας πει τι σας ταιριάζει απόλυτα. 

7. Less is more. Όσο μεγαλώνουμε τόσο λιγότερα προϊόντα θέλουμε πάνω στο δέρμα μας, με φίνες υφές και λαμπερό αποτέλεσμα. 

Δείτε το αναλυτικό βίντεο και αντιγράψτε άφοβα:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS