Διανύουμε μία περίοδο, όπου οι βιντεοκλήσεις έχουν αντικαταστήσει τα meetings στο γραφείο και τις συναντήσεις με φίλους. Επομένως, η ανάγκη για να προσέχεις την εμφάνιση σου μπροστά σε μία κάμερα -που δεν συγχωρεί έναν κακό φωτισμό- είναι μεγάλη. Άραγε ποιες είναι οι λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξεις ώστε να δείχνεις ο καλύτερος εαυτός σου μπροστά από μία κάμερα υπολογιστή ή κινητού;

Ο σχεδιαστής Tom Ford που έχει ξεχωρίσει τόσο στο χώρο της μόδας, όσο και της ομορφιάς δίνει tips ώστε το αποτέλεσμα που θα έχεις σε μία βιντεοκλήση να είναι εξαιρετικό.

To άρθρο με τις συμβουλές του δημοσιεύτηκε στo nytimes.com με τίτλο «How to Look Good on Camera, According to Tom Ford-A master class in lighting» και ο ειδικός της μόδας εξηγεί πως μπορείς να φαίνεσαι υπέροχη ποντάροντας στο φυσικό σου look, και όχι σε διάφορα φίλτρα.

Απλώς ακολούθησε τα εξής 4 βήματα πριν τη βιντεοκλήση

 

1. Σήκωσε τον υπολογιστή έτσι ώστε η κάμερα να είναι ελαφρώς πιο ψηλά από το κεφάλι σας. Συγκεκριμένα ο Tom Ford προτείνει ο φακός να βρίσκεται "πάνω στην κορυφή του κεφαλιού σας", και να δείχνει την περιοχή των ματιών σας.

2. Τοποθέτησε έναν λαμπτήρα-φωτάκι, ψηλά, δίπλα στον υπολογιστή (στο πλάι του προσώπου είναι το καλύτερο). Διευκρινίζει ότι η λάμπα θα πρέπει να είναι «ευθυγραμμισμένη και ελαφρώς πίσω από τον υπολογιστή, έτσι ώστε το φως να πέφτει ωραία στο πρόσωπό σας».

3. Χρησιμοποίησε ένα λευκό τραπεζομάντηλο ή ένα μεγάλο κομμάτι λευκού χαρτιού στο τραπέζι, «Θα λάμψει το πρόσωπό σας και θα δείξει πιο γεμάτο».

4. Κλείνοντας, ο Ford προτείνει "πολλή πούδρα, et voila!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

ΦΩΤΟ: Unplash

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS