ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο «θαυματουργός» ορός που θα αλλάξει την επιδερμίδα μας σε 2 εβδομάδες

Ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων, τη δομή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και ρυθμίζει τους μηχανισμούς χρωματισμού του δέρματος

Ο «θαυματουργός» ορός που θα αλλάξει την επιδερμίδα μας σε 2 εβδομάδες

Ο ορός είναι ένας μικρός θησαυρός που τον επιλέγουμε με βάση τις ανάγκες του δέρματός μας και φυσικά την ηλικία μας. Ο ορός Miracle Serum της Lexel Paris με Tihgtenyl, ένα συνδυασμό φυσικών και βιοτεχνολογικών συστατικών, εξασφαλίζει άμεσα αποτέλεσμα lifting ενώ επιδιορθώνει αποτελεσματικά όλα τα σημάδια γήρανσης (ρυτίδες, χαλάρωση, θαμπάδα).

Ενισχύει την πυκνότητα του δέρματος, βελτιώνει την οξυγόνωση των κυττάρων, τη δομή της επιδερμίδας, ενυδατώνει και ρυθμίζει τους μηχανισμούς χρωματισμού του δέρματος.

Ο «θαυματουργός» ορός που θα αλλάξει την επιδερμίδα μας σε 2 εβδομάδες
Ο «θαυματουργός» ορός που θα τον αγαπήσει το δέρμα σας με την πρώτη εφαρμογή περιέχει ακόμα έναν πολυσακχαρίτη (biosaccharide gum-1) που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση της επιδερμίδας, έχει αντιγηραντική δράση , τονώνει το δέρμα και του χαρίζει απαλότητα.

Το Serum Miracle Advanced περιέχει

•εκχύλισμα φύλλων οξιάς και εκχύλισμα καφέ φυκιού, τα οποία έχουν αντιγηραντική και συσφιγκτική δράση, •υαλουρονικό οξύ σε υψηλή συγκέντρωση για άμεσα αποτελέσματα αλλά και

•ένα έξτρα μίγμα υαλουρονικού οξέος, 3 μοριακών βαρών, με θραύσματα κολλαγόνου θαλάσσιας προέλευσης που προσφέρει σύσφιγξη και την απόλυτη ενυδάτωση σε όλα τα επίπεδα.

Ο «θαυματουργός» ορός που θα τον αγαπήσει το δέρμα σας με την πρώτη εφαρμογή περιέχει ακόμα έναν πολυσακχαρίτη (biosaccharide gum-1) που ενισχύει ακόμα περισσότερο την ενυδάτωση της επιδερμίδας, έχει αντιγηραντική δράση , τονώνει το δέρμα και του χαρίζει απαλότητα.

Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης το δέρμα αποκτά ξανά τονικότητα, σφριγηλότητα και ελαστικότητα ενώ μετά από 3 μήνες χρήσης το δέρμα αναζωογονείται ολοκληρωτικά και αποκτά ξανά τη νεανική του όψη.

Η Lexel Paris είναι ένα γαλλικό brand ελληνικής παραγωγής. Θα βρείτε όλη τη σειρά στα φαρμακεία. Μάλιστα, για την καλοκαιρινή σεζόν, "τρέχει" μια Super προσφορά που περιλαμβάνει την κρέμα ματιών, την αντιηλιακή προσώπου και τον θαυματουργό ορό σε τιμή έκπληξη και επιπλέον ένα έξτρα καλοκαιρινό δώρο!

Τα καλλυντικά Lexel Paris είναι 95% φυσικά, Cruelty free, paraben free, allergy free και κατάλληλα για vegans.

Δημιουργούνται με απόλυτο σεβασμό στην φύση, το περιβάλλον και όλους τους έμβιους οργανισμούς.

Μια δοκιμή θα σας πείσει να γίνουν τα αγαπημένα σας.

Lexel – Paris… Excellent beauty

Τα δραστικά εκχυλίσματα της φύσης που ρυθμίζουν τον μεταβολισμό των κυττάρων σου και επαναφέρουν τη νεότητα και την φρεσκάδα στο πρόσωπό σου έχουν την υπογραφή της Lexel Paris!

Το cruelty free, γαλλικό brand, leader στα προϊόντα αντιγήρανσης, με μεγαλύτερη από 95% περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά παρασκευάζεται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής "Φίλιππος Γεωργαντάς 1864 ΑΕΒΕ". Την ελληνική εταιρεία με την πολυετή, επιτυχημένη πορεία στο χώρο των καλλυντικών και της αρωματοποιίας που διαθέτει στο εργοστάσιό της, τελευταίας τεχνολογίας εργαστήρια ποιοτικού και μικροβιολογικού ελέγχου. Από το 1864 ως σήμερα έχει καταφέρει να καθιερωθεί ως κορυφαία εταιρεία στο χώρο της κοσμετολογίας και να ξεχωρίσει

> Για την αποτελεσματική φροντίδα της γυναικείας επιδερμίδας σε όλες τις ηλικίες!

> Τη Σύγχρονη ματιά της, που είναι βασισμένη σε καινοτόμες έρευνες για άμεσα αποτελέσματα! και

> Την υψηλή ποιότητα των συστατικών της!

Η Lexel Paris, leader στην αντιγήρανση

Με επίκεντρο τη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας επενδύουμε τα τελευταία χρόνια στη σύγχρονη, μακρόχρονη, κοσμετολογική έρευνα που βασίζεται στη βιοτεχνολογία, τη μεσοθεραπεία και την επιγενετική. Περισσότερες από 1.3 εκατομμύρια γυναίκες στην Ευρώπη εμπιστεύονται τα προϊόντα της LEXEL Paris.

μας η δημιουργία επαγγελματικών καλλυντικών με πάνω από 95% φυσικά συστατικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας που καλύπτουν απόλυτα τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας σε όποια ηλικία και αν είναι. Το γαλλικό brand παρασκευάζεται με πρωτοποριακές φόρμουλες και δραστικά εκχυλίσματα που περιέχουν βιοπεπτίδια με αντιοξειδωτική και συσφιγκτική δράση για να ρυθμίζουν ωφέλιμα το μεταβολισμό των κυττάρων και να προλαμβάνουν τη γήρανση.

Εξαιρετικές βελούδινες υφές, απαλά διακριτικά αρώματα, κομψές συσκευασίες και όλα αυτά με απόλυτο σεβασμό στη φύση.

Προτεραιότητά μας η έρευνα και η διαρκής ανάπτυξη νέων προϊόντων βασισμένων σε φόρμουλες που προέρχονται από σύγχρονες καινοτόμες έρευνες. Όλα τα προϊόντα της LEXEL Paris προσφέρουν στοχευμένη φροντίδα που "ακολουθεί" τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες, γιαυτό και τα προϊόντα μας είναι ιδανικά για να χρησιμοποιηθούν από μητέρα και κόρη.

Η φιλοσοφία μας ...Μπορεί κάθε γυναίκα να είναι μοναδική, με διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες αλλά πάντα αξίζει το καλύτερο...

Ταξίδι ομορφιάς και ευεξίας

Καλώς ήρθες σ’ ένα ταξίδι ομορφιάς, ένα ταξίδι απόλαυσης για την επιδερμίδα του προσώπου σου με φυσικά εκχυλίσματα από αγαπημένα φρούτα, άνθη και πολύτιμα έλαια που θα αναζωογονήσουν και θα φροντίσουν σε βάθος το δέρμα σου.

Επιλέξαμε από τους πολύτιμους θησαυρούς της φύσης τα πιο δραστικά φυσικά συστατικά για να δημιουργήσουμε κρέμες, ορούς, προϊόντα καθαρισμού, αντηλιακά και προϊόντα αδυνατίσματος ιδανικά για τις γυναίκες που αγαπούν την αρμονία, την ευεξία και την "αληθινή" ομορφιά.

Εκχυλίσματα από φύλλα ελιάς, cranberry, κεράσι, φραγκοστάφυλο, άγριο τριαντάφυλλο, λευκό κρίνο, σύκο, αγγούρι, γερμανικό χαμομήλι, κισσό, πράσινο τσάι και καφέ φυκια συνυπάρχουν μαζί με μια σειρά από ευεργετικά έλαια όπως έλαιο βατόμουρου, αμυγδάλου, βερίκοκου, macadamia & almond μέσα στις κομψές συσκευασίες του κορυφαίου γαλλικού brand.

Δημιουργούμε τα καλλυντικά μας με απόλυτο σεβασμό στη φύση, όλα τα προϊόντα μας διαθέτουν cruelty free πιστοποίηση ενώ υπάρχουν και vegan επιλογές.

Photo: @jernejgraj

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.