Οι ρυτίδες, αλλά και η απώλεια όγκου στα ζυγωματικά και τα χείλη αποτελούν την πιο χαρακτηριστική ένδειξη ότι η ανέμελη δεκαετία των 20 ή ακόμα και των 30 είναι χρόνια πίσω μας. Οι λεπτές γραμμές που αρχικά αποτυπώνουν, κυρίως, τις έντονες εκφράσεις του προσώπου, σταδιακά μετατρέπονται σε έντονες ρυτίδες, που μας θυμίζουν ότι η φρεσκάδα του προσώπου μας δεν είναι πλέον δεδομένη. Το filler στο πρόσωπο αποτελεί την πιο σίγουρη λύση για να τις "γεμίσεις" και να αυξήσεις τον όγκο στα ζυγωματικά και τα χείλη. Κι αν σου λέγαμε ότι μπορείς να πετύχεις το αποτέλεσμα που χαρίζει το filler στο πρόσωπο μόνη σου στο σπίτι και μάλιστα χωρίς ενέσεις; Θέλεις να μάθεις περισσότερα; Δες το παρακάτω βίντεο που εξηγεί αναλυτικά τις ευεργετικές ιδιότητες της θεραπείας Fillerina και δείχνει αναλυτικά τον τρόπο εφαρμογής της:

Αποτέλεσμα filler στο πρόσωπο χωρίς ενέσεις; Γίνεται!

Επίτρεψέ μας να σου γνωρίσουμε την καινοτόμα σειρά Fillerina της Labo. Πρόκειται για την πρώτη μη ενέσιμη δερμο-καλλυντική αγωγή γεμίσματος των ρυτίδων και των γραμμών έκφρασης και αναπλήρωσης των περιοχών που παρουσιάζουν χαλάρωση, όπως το οβάλ του προσώπου και μείωση όγκου, όπως τα ζυγωματικά και τα χείλη.

Η τοπική εντατική δράση filler επιτυγχάνεται πανεύκολα στο σπίτι χωρίς ενέσεις, χάρη στην υψηλή συγκέντρωση του κατοχυρωμένου με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συμπλέγματος των 6 υαλουρονικών Fillerina χαμηλού μοριακού βάρους, που εξασφαλίζει την απορρόφηση σε βάθος στο δέρμα, δημιουργώντας αποθέματα υαλουρουνικού για την άμεση αναπλήρωση, τη διαρκή ενυδάτωση και την ενεργοποίηση του μεταβολισμού του δέρματος.

Η Fillerina αποτελεί μοναδική καινοτομία σε παγκόσμιο επίπεδο για τη μείωση του βάθους και του όγκου των ρυτίδων και την αύξηση του όγκου των ζυγωματικών και των χειλιών με μη επεμβατικό τρόποΠότε ακριβώς όμως θα πρέπει να περιμένεις να δεις διαφορά στην όψη της επιδερμίδας σου; Ήδη από την πρώτη εβδομάδα εφαρμογής της αγωγής!

info
labosuisse.gr/lines/line/FILLERINA
TAGS