Αν μπεις σε οποιοδήποτε σαλόνι ομορφιάς στον κόσμο θα πέσεις πάνω σε δεκάδες μανό σε παλ αποχρώσεις του ροζ, του λευκού ή του μπεζ. Ανάμεσα σε όλα, όμως, ένα είναι εκείνο που ξεχωρίζει εδώ και 37 χρόνια. Το Βallet Slippers της Essie κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1982 και κέρδισε αμέσως μία ξεχωριστή θέση στην καρδιά ενός πολύ απαιτητικού και εκλεκτικού κοινού. Των μελών της βασιλικής οικογένειας της Μεγάλης Βρετανίας, τα οποία ακολουθούν αυστηρά ένα πολύ συγκεκριμένο πρωτόκολλο και δεν βάφουν ποτέ τα νύχια τους σε έντονες αποχρώσεις. Με το απαλό ροζ, το διάφανο και το λευκό να είναι οι μοναδικές επιλογές τους, το Baller Slippers αποτελεί εδώ και δεκαετίες το αγαπημένο τους προϊόν για τα νύχια.

Το 1989 το εν λόγω μανό κέρδισε, μάλιστα, και έναν σπάνιο τίτλο ομορφιάς. Το Royal stamp of approval, δηλαδή την δημόσια έγκριση και αποδοχή του Μπάκιγχαμ. Άλλωστε η ίδια η Ελισάβετ έχει παραδεχθεί πως αυτό είναι το μανό που προτιμά. Πίσω από τη κυκλοφορία του μανό υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα ιστορία για το πώς η βασίλισσα της Αγγλίας ζήτησε από την προσωπική της κομμώτρια, Essie Weingarten, την γυναίκα που ίδρυσε την διάσημη εταιρεία καλλυντικών, στην οποία έδωσε το μικρό όνομα της, να της στείλει απευθείας στα ιδιωτικά της διαμερίσματα τη νέα αυτή απόχρωση, κάτι που δημιούργησε έναν μύθο γύρω από το προϊόν από τις πρώτες κιόλας ημέρες του λανσαρίσματος του στην αγορά. 

Το Ballet Slippers, βέβαια, δεν έχει το φανατικό κοινό του μόνο ανάμεσα τους κατοίκους του παλατιού της Μεγάλης Βρετανίας. Οι celebrities το λατρευούν και οι νύφες το προτιμούν, κάτι που το καθιστά εύκολα ένα από τα πιο ευπώλητα μανό που κυκλοφόρησαν ποτέ.

Από τη Μπάρμπα Στρέιζαν μέχρι τη Σάλμα Χάγιεκ και τη Τζένιφερ Λόπεζ όταν μιλάμε για ουδέτερες αποχρώσεις στα μανό το Ballet Slippers είναι το νούμερο ένα προϊόν ομορφιάς στη λίστα τους. Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα, επίσημα στοιχεία που έδωσε η ίδια η εταιρεία στη δημοσιότητα αυτό το παλ μανό πουλάει σαν τρελό, φτάνοντας τα 818 κομμάτια σε καθημερινή βάση. 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS