Ενας από τους διασημότερους hair stylists εκεί έξω ακούει στο όνομα Chris Appleton και τα μαγικά του χέρια έχουν αναλάβει ανάμεσα σε πολλές και τις Τζένιφερ Λόπεζ και Κάιλι Τζένερ.

Ο Chris Appleton, ο οποίος είναι υπεύθυνος για τις αλλαγές που βλέπουμε στο hair look των σταρς και φυσικά για τα εντυπωσιακά τους χτενίσματα, μετρά εκατομμύρια θαυμάστριες. Θέλησε λοιπόν να ανταποκριθεί στα αιτήματα πολλών fans του και όπως είδαμε στο λογαριασμό του στο Instagram, αυτή τη φορά θέλησε να δώσει τις πολύτιμες συμβουλές του για τα μαλλιά και συγκεκριμένα για το κούρεμα, κάνοντας ένα αφιέρωμα στους άντρες.

Σε ένα βίντεο tutorial, ο Chris Appleton δείχνει σε όλες τις γυναίκες τη σωστή τεχνική και μάλιστα βήμα – βήμα, για να χαρίσουν στον αγαπημένο τους το πιο μοντέρνο look, κουρεύοντάς τον όπως θα έκανε και ένας επαγγελματίας. «Εσείς μου το ζητήσατε, ορίστε πώς να κουρέψετε έναν άντρα την περίοδο της καραντίνας» έγραψε στη λεζάντα του βίντεο.

Αν λοιπόν ο σύντροφός σου γκρινιάζει ότι τα μαλλιά του χρειάζονται άμεσα κούρεμα, παρακολούθησε το tutorial και πείσε τον να αφεθεί στα χέρια σου, ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές του ειδικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1) on

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS