Το έχουμε δει σε διάσημες κυρίες και το έχουμε ζηλέψει. Πάντα αγαπούσαμε τη φυσικότητα και τα καθαρά πρόσωπα και η μόδα πλέον λατρεύει το συγκεκριμένο λουκ. Το μακιγιάζ που μετά βίας διακρίνεται – ή δεν υπάρχει καθόλου – είναι τάση και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Το μακιγιάζ που μετά βίας διακρίνεται – ή δεν υπάρχει καθόλου – είναι τάση και όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από μία γυναίκα με υγιές δέρμα και λαμπερό χαμόγελο, κάτι που πλέον έχουν αντιληφθεί οι μεγαλύτεροι οίκοι παγκοσμίως, οι οποίοι επιμένουν στην παντελή απουσία μακιγιάζ από τα μοντέλα τους. Βέβαια η πασαρέλα διαφέρει από την καθημερινότητα και ένα μοντέλο διαφέρει από μία καθημερινή γυναίκα που τρέχει ασταμάτητα μέσα στη μέρα, αλλά ως γνωστόν τίποτα δεν είναι αδύνατο στη ζωή αυτή, αρκεί να έχουμε τη σωστή καθοδήγηση.

Στο παρακάτω βίντεο λοιπόν, η beauty και fashion vlogger Sona Gasparian, περιγράφει βήμα βήμα πώς θα καταφέρουμε να δείχνουν φρέσκες και όμορφες, χωρίς απολύτως κανένα προϊόν μακιγιάζ στο πρόσωπό μας.

Βήμα πρώτο:

Βούρτσισμα δοντιών. Γιατί προφανώς δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο και υγιές από ένα καθαρό και λαμπερό χαμόγελο.

Βήμα δεύτερο:

Απολέπιση προσώπου. Η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων δείχνει το δέρμα λείο και λευκό. Μπορείς να την κάνεις είτε με τα χέρια είτε με το ειδικό βουρτσάκι αν έχεις.

Βήμα τρίτο:

Η απολέπιση δεν είναι απαραίτητη μόνο για το δέρμα αλλά και για τα χείλη τα οποία πολλές φορές αφυδατώνονται και δείχνουν ταλαιπωρημένα.

Βήμα τέταρτο:

Μπορεί να σου ακουστεί περίεργο αλλά ήρθε η ώρα να ρίξεις απαλά χαστούκια στο πρόσωπό σου ώστε να βοηθήσεις την κυκλοφορία του αίματος και να δώσεις την ροδαλή όψη της υγείας στα μάγουλά σου.

Βήμα πέμπτο:

Ενυδάτωση στα χείλη με ένα ενυδατικό lipstick. Η λάμψη που χαρίζει τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ζουμερά.

Βήμα έκτο:

Η κρέμα ματιών είναι απαραίτητη για τη φρεσκάδα κάτω από τα μάτια. Με τον τρόπο αυτό «καλύπτεις» μαύρους κύκλους και σακούλες.

Βήμα έβδομο:

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην υπάρχει η ενυδατική προσώπου. Άπλωσέ τη με απαλές κινήσεις σε όλο το πρόσωπο και στη συνέχεια πίεσε απαλά το προϊόν πάνω στο δέρμα.

Βήμα όγδοο:

Σε ένα non makeup look πολύ βασικό ρόλο παίζουν τα φρύδια. Φρόντισε να είναι περιποιημένα, βγαλμένα ενώ καλό θα ήταν να χτενίσεις με ένα βουρτσάκι.

Βήμα ένατο:

Μπορεί η μάσκαρα να είναι απαραίτητη για κάθε ολοκληρωμένο λουκ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τα μάτια μας δεν μπορούν να λάμψουν και χωρίς αυτή. Το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες κάνει κυριολεκτικά θαύματα. Αν δεν έχεις, αγόρασε ένα και δεν θα το μετανιώσεις.

Βήμα δέκατο:

Και ένα έξτρα τιπ πριν την ολοκλήρωση του λουκ. Άπλωσε λίγη ενυδατική κρέμα στις βλεφαρίδες και τα μάγουλά σου ώστε να δίνουν την ψευδαίσθηση της λάμψης.

Και κάτι ακόμα:

Αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις ΜΟΝΟ ένα προϊόν, τότε αυτό θα είναι σίγουρα το bronzer το οποίο και θα απλώσεις τα μάγουλά σου.

Kεντρική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS