Πόσες φορές δεν μας έχει συμβεί; Πόσες φορές δεν προσπαθήσαμε να ξεμπερδέψουμε με το μακιγιάζ του γραφείου ή κάποιας εξόδου στα γρήγορα...

Μπήκαμε στο ντους απλώσαμε στο πρόσωπό μας ότι είχαμε και δεν είχαμε, τρίψαμε, ξανατρίψαμε και εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε καταφέρει, κοιταχτήκαμε στον καθρέφτη και παραλίγο να λιποθυμήσουμε από το «θρίλερ» που αντικρύσαμε!

Η μάσκαρα αντί να φύγει είχε πάει παντού, το ρουζ είχε πάει …όπου ήθελε και τα μάτια και το πρόσωπό μας είχαν γίνει μαυρόασπρα όπως στα αγαπημένα Panda!

Ζητάμε πολλά; Μερικές φορές θέλουμε απλά να μπούμε στο ντους και το μακιγιάζ μας να εξαφανιστεί όχι να …μετακομίσει.

Προσοχή! Η μαγική λέξη είναι «εξαφανιστεί». Οχι να μπούμε στο ντους άνθρωποι και να βγούμε απ’ το ντους με panda eyes! Η μάσκαρα είναι επίμονη όμως και μέχρι σήμερα, οι μαύροι κύκλοι ήταν σχεδόν αναπόφευκτοι. Ολες το έχουμε ζήσει.

 

Τώρα με το νέο Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA, το ντεμακιγιάζ δεν είναι πια ούτε δύσκολο, ούτε χρονοβόρο!

Δες πως γίνεται σε τρεις απλές κινήσεις:

  1. Την ώρα που κάνουμε ντους, απλώνουμε το νέο Nτεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA
  2. Κάνουμε μασάζ με κυκλικές κινήσεις πάνω και γύρω από τα μάτια μέχρι η μάσκαρα να μαλακώσει.
  3. Απλώνουμε στα χείλη και στο υπόλοιπο πρόσωπο. Κατόπιν ξεπλένουμε με άφθονο νερό

Ως δια μαγείας το μακιγιάζ εξαφανίζεται! Χωρίς βαμβάκια, χωρίς σημάδια στις πετσέτες και χωρίς να τρομάζουμε μόλις μας δούμε στον καθρέπτη.

Απλά λειτουργεί και κάνει αυτό που λέει!

Καθαρίζει αποτελεσματικά αλλά με την απαλότητα της NIVEA ακόμα και το πιο επίμονο μακιγιάζ από τα μάτια, τα χείλη και το πρόσωπο, ενώ κάνουμε ντους.  Κι όταν βγαίνουμε από το μπάνιο νιώθουμε το πρόσωπό μας εξαιρετικά καθαρό και απαλό. Ακόμα και στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

Και επειδή η NIVEA μας σκέφτεται, το Ντεμακιγιάζ μέσα στο Ντους από τη NIVEA έρχεται σε δύο εκδοχές, για κανονική και ευαίσθητη επιδερμίδα.

Τώρα, είμαστε έτοιμες να πούμε #AntioPandaEyes!

Θέλετε να διαβάσετε και άλλες συμβουλές ομορφιάς; Κάντε κλικ εδώ και η NIVEA θα σας λύσει όλες τις απορίες

TAGS