ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Νεσεσέρ που ευωδιάζει πολυτέλεια: Νέα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος Chanel

Τα 3 νέα λανσαρίσματα του πολυτελούς οίκου για τις γιορτές υπόσχονται να κανακεύσουν όλες τις αισθήσεις μας. Και ποια από εμάς δεν το έχει ανάγκη αυτή την περίοδο;

Νεσεσέρ που ευωδιάζει πολυτέλεια: Νέα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος Chanel

Με τρείς νέες σειρές προϊόντων υποδέχτηκε ο οίκος Chanel τη γιορτινή περίοδο και την υπόσχεση να κανακεύσει όλες τις αισθήσεις μας και να μας δώσει λάμψη και ομορφιά. Και ποια από εμάς δεν το έχει ανάγκη; Ακόμα και αν φέτος, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, περάσουμε τα Χριστούγεννα μόνο με τους πολύ στενούς, αγαπημένους μας ανθρώπους.

Αρώματα Les Exclusifs de Chanel

Μια συλλογή δεκαεπτά αρωμάτων, δημιουργίες του Ernest Beaux -του αρωματοποιού της Mademoiselle- εν συνεχεία του Jacques Polge και τώρα του Olivier Polge. Αποπνέουν, διαχρονικά, μια αίσθηση θαυμασμού, υπερβαίνοντας όλες τις τάσεις. Κάθε ελιξίριο φέρει το αποτύπωμα της αστείρευτης κομψότητας της Κοκό Σανέλ και της ιστορίας του οίκου.

Οι καθαρές γεωμετρικές γραμμές του μπουκαλιού, το μεταλλικό μαύρο κούμπωμα με το χαρακτηριστικό διπλό C και η λευκή θήκη με το μαύρο περίγραμμα κάνουν το άρωμα το επίκεντρο της προσοχής.

Ωστόσο η ίδια η ουσία των αρωμάτων ήταν ανέκαθεν το κύριο μέλημα της δημιουργίας του οίκου. Αποστάγματα ή αιθέρια έλαια από την Grasse, το Λάος, την Αϊτή, την Ινδία ή την Αίγυπτο, οι πρώτες ύλες που συνθέτουν τα αρώματα της σειράς δεν υπόκεινται σε κανέναν συμβιβασμό και μοναδικός τους σκοπός είναι να εκθειάσουν τη μοναδικότητα πάνω στην επιδερμίδα. Η σειρά συνοδεύεται από κρέμα σώματος. Τα αρώματα Les Exclusifs de Chanel διατίθενται αποκλειστικά στο Attica (City Link).

Νεσεσέρ που ευωδιάζει πολυτέλεια: Νέα αρώματα, προϊόντα μακιγιάζ και περιποίησης σώματος Chanel
Αποστάγματα ή αιθέρια έλαια από την Grasse, το Λάος, την Αϊτή, την Ινδία ή την Αίγυπτο, οι πρώτες ύλες που συνθέτουν τα αρώματα της σειράς δεν υπόκεινται σε κανέναν συμβιβασμό και μοναδικός τους σκοπός είναι να εκθειάσουν τη μοναδικότητα πάνω στην επιδερμίδα.

Προϊόντα μπάνιου και περιποίησης σώματος No5 Holiday

Ανακαλύψτε πέντε θεμελιώδη προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το τελετουργικό του μπάνιου σας, τυλίγοντάς το με το πλέον εμβληματικό άρωμα του brand, N°5. Πέντε νέες υφές, πέντε νέοι τρόποι να ευωδιάζετε πολυτέλεια. Η ρουτίνα μπάνιου της Chanel περιλαμβάνει shower gel, body lotion, body cream, αποσμητικό και hair mist. Φυσικά, μπορείτε να την επισφραγίσετε με το φλόραλ μπουκέτο του θρυλικού N°5 Eau de Parfum, που για την περίοδο των γιορτών διατίθεται σε μίνιμαλ συσκευασία περιορισμένης έκδοσης.

Πέντε θεμελιώδη προϊόντα που θα αναβαθμίσουν το τελετουργικό του μπάνιου σας, τυλίγοντάς το με το πλέον εμβληματικό άρωμα του brand, N°5.

Προϊόντα μακιγιάζ Holiday Collection 2020. Les Chaînes D’ Or De Chanel

Με αυτή την αποκλειστική συλλογή, η makeup artist του οίκου Lucia Pica δημιουργεί από την αρχή το σύμπαν της Chanel. Μεταφράζει έναν διαχρονικό οπτικό κώδικα και την υπογραφή της Κοκό σε μια μοντέρνα σειρά από προϊόντα-φετίχ, που συμπυκνώνουν το μεγαλείο και τη συγκίνηση της εορταστικής περιόδου. Συνδετικός κρίκος της Les Chaînes D’ Or De Chanel, η εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και το χρυσό, που παραπέμπει στις χρυσές αλυσίδες των αξεσουάρ που είχε οραματιστεί η Κοκό Σανέλ, οι οποίες αναδεικνύονταν ακόμα περισσότερο από την απλότητα του little black dress. Η συλλογή περιλαμβάνει ρουζ, σκιές ματιών, κραγιόν και ένα υπέρτατα λαμπερό βερνίκι νυχιών.

Συνδετικός κρίκος της Les Chaînes D’ Or De Chanel, η εντυπωσιακή αντίθεση ανάμεσα στο μαύρο και το χρυσό, που παραπέμπει στις χρυσές αλυσίδες των αξεσουάρ που είχε οραματιστεί η Κοκό Σανέλ.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτογραφίες: ©Chanel

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.