Το μεγαλύτερο συνέδριο Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής ISAPS (International Society of Aesthetic Plastic Surgeon) έλαβε χώρα στη Βιέννη με τη συμμετοχή πάνω από 3000 καταξιωμένων Πλαστικών Χειρουργών από όλο τον κόσμο να μοιράζονται τις γνώσεις τους για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στο πεδίο της Aισθητικής Χειρουργικής μαστού, των ελάχιστα επεμβατικών τεχνικών αλλά και της αναγεννητικής ιατρικής και των μη επεμβατικών τεχνικών.

Ο Δρ. Ζήσης Μπουκουβάλας προσκεκλημένος από την επιστημονική ομάδα του συνεδρίου μοιράστηκε τις γνώσεις του και την εμπειρία του έχοντας στο ιστορικό του πάνω απο 5.000 περιστατικά Αυξητικής Μαστού.

Η αυξητική επέμβαση του στήθους είναι ίσως η πιο γνωστή αισθητική επέμβαση στο ευρύ κοινό και όχι τυχαία. Η τεχνολογία πλέον μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε ενθέματα νανοτεχνολογίας που αυτόματα προσαρμόζουν το σχήμα τους στο φυσικό σχήμα του μαστού, που δεν δημιουργούν  προβλήματα στις ασθενείς, έχουν φυσικό αποτέλεσμα και παράλληλα τους επιτρέπουν μελλοντικά τον θηλασμό.

Η νέα ριζοσπαστική τεχνική συνδυάζει τα πλεονεκτήματα όλων των παλαιοτέρων χωρίς κανένα από τα μειονεκτήματά τους. Το ένθεμα τοποθετείται κάτω από την περιτονία του μείζονος θωρακικού μυός και δίνει μια πολύ φυσική εικόνα και αίσθηση στο στήθος, χωρίς ορατές τομές, που διαφέρει από πολλές γυναίκες που απλά «φαίνεται» πως έκαναν αυξητική στήθους. Χάρη στην ατραυματική τεχνική ελαχιστοποιείται το χειρουργικό τραύμα που σημαίνει και εξάλειψη του πόνου μετά την επέμβαση καθώς και περιορισμός των εκχυμώσεων (μελανιές). Έτσι έχουμε ταχύτερο χρόνο ανάρρωσης και η ασθενής μπορεί να επιστρέψετε στο σπίτι της με ασφάλεια λίγες ώρες μετά το χειρουργείο.

Η κάθε τεχνική εξατομικεύεται σύμφωνα με τις ανάγκες της ασθενούς. Στόχος είναι να υπάρχει πάντα ένα φυσικό αποτέλεσμα.

"Για τον Πλαστικό Χειρουργό η ομορφιά έχει ευρεία σημασία. Είναι συνδεδεμένη με το Ευ Ζειν του κάθε ανθρώπου και προσπαθεί να ομαλοποιήσει κάτι που δεν είναι φυσιολογικό.

Φυσιολογικό είναι αυτό που κανείς δεν μπορεί να παρατηρήσει.

All about natural breast 

TAGS