Είναι γεγονός πως τον καιρό των τηλεπικοινωνιών, πολυτέλεια δε θεωρείται μια μεζονέτα στο Ψυχικό, αλλά εκείνη η μέρα που πέρασε χωρίς το κινητό να χτυπήσει. Εκείνη τη μέρα που θα είμαστε επιτακτικά offline, τα περιστέρια δεν θα μεταφέρουν πια ραβασάκια και οι τηλεφωνικές γραμμές θα έχουν μπλοκάρει. Αυτή την πολύ απελευθερωτική ημέρα, το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι «που θα θέλατε να χαρίσετε το χρόνο σας»; Εγώ σίγουρα σε ένα nail salon. Μασάζ στις πατούσες, μανικιούρ/ πεντικιούρ και γενικότερα, περιποίηση. Για να γίνω πιο συγκεκριμένη, θα ήθελα να βρισκόμουν στο Nail Job Athens -και τώρα αν με ρωτάτε.

Αυτή την πολύ απελευθερωτική ημέρα, το μόνο ερώτημα που τίθεται είναι «που θα θέλατε να χαρίσετε το χρόνο σας»; Εγώ σίγουρα σε ένα nail salon.

Απενεργοποιώ τις φορητές συσκευές μου και σας πάω αμέσως ένα νοητό ταξίδι στο πιο διαφορετικό νυχάδικο, στο οποίο έχω εμπιστευτεί τα ακροδάχτυλά μου. Το Nail Job για εμένα είναι σπίτι. Βέβαια, η διακόσμησή του είναι καλύτερη από του σπιτιού μου, αλλά αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό. Το περιβάλλον είναι τόσο οικείο, που μπορώ εύκολα να χαλαρώσω και να ξεχαστώ ακούγοντας επιμελημένη τζαζ και πίνοντας ζεστό τσάι στις αναπαυτικές πολυθρόνες με τις ώρες. Δε θα το κρύψω, δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνω για ένα χαλαρωτικό πεντικιούρ και μερικές ώρες αργότερα περιφέρομαι στο χώρο με ένα κοκτέιλ ανά χείρας από το Mint, το διπλανό μπαρ, μιλώντας με τις υπόλοιπες πελάτισσες, τα κορίτσια που δουλεύουν και την ιδιοκτήτρια -Κίρκη Φωτοπούλου. Ορμώμενη από τη μουσική ταυτότητα του Nail Job αλλά και το γενικότερο χαρακτήρα του, παραθέτω μια χαρακτηριστική έκφραση του τόπου μας “...and all that jazz”.

Απενεργοποιώ τις φορητές συσκευές μου και σας πάω αμέσως ένα νοητό ταξίδι στο πιο διαφορετικό νυχάδικο, στο οποίο έχω εμπιστευτεί τα ακροδάχτυλά μου.
Πέρα από τη φιλική ατμόσφαιρα, το εξίσου σημαντικό είναι πως στο μανικιουράδικο της οδού Αρχελάου 32, η περιποίηση είναι κάτι σαν τον πρώτο μας έρωτα.

Πέρα από τη φιλική ατμόσφαιρα, το εξίσου σημαντικό είναι πως στο μανικιουράδικο της οδού Αρχελάου 32, η περιποίηση είναι κάτι σαν τον πρώτο μας έρωτα -διαρκεί λίγο αλλά προσφέρει το πιο όμορφο χαμόγελο. Όταν λέω λίγο, δεν εννοώ πως η δουλειά γίνεται βιαστικά, αλλά μέσα σε μικρό χρονικό πλαίσιο. Κάτι πολύ σημαντικό αν δε διαθέτετε χρόνο για σπατάλη, όπως εγώ που ψάχνω με τις ώρες στο Pinterest το πιο παράξενο σχέδιο για τα νύχια μου. Βέβαια αυτό για εμένα δεν είναι ακριβώς σπατάλη χρόνου αλλά «ξέρω τι θα ζητήσω την επόμενη φορά από την ομάδα του Nail Job». Γιατί μόνο εκεί μπορούν να κάνουν triangle, marble και ombre nail art, χωρίς να φαίνεται πως η τετράχρονη ανιψιά μου έπαιζε με τέμπερες.

Βέβαια, η διακόσμησή του είναι καλύτερη από του σπιτιού μου, αλλά αυτό το κάνει ακόμα πιο ελκυστικό.

Στην αποφώνηση, θα ήθελα να προσθέσω πως αρχικώς τα καλοφτιαγμένα νύχια δεν μπορούν ποτέ να είναι ψεύτικα και δευτερευόντως δεν είναι απαραίτητο να κοστίζουν μια περιουσία. Οι χαμηλές τιμές και οι εικονογραφημένες ιστορίες που διαμορφώνονται στο hashtag (#beyourownkindofbeautiful) του Nail Job, είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι μου και με έκανε να δεσμευτώ στον δικό τους, μοναδικό beauty προορισμό.

Στην αποφώνηση, θα ήθελα να προσθέσω πως αρχικώς τα καλοφτιαγμένα νύχια δεν μπορούν ποτέ να είναι ψεύτικα και δευτερευόντως δεν είναι απαραίτητο να κοστίζουν μια περιουσία.
Γιατί μόνο εκεί μπορούν να κάνουν triangle, marble και ombre nail art, χωρίς να φαίνεται πως η τετράχρονη ανιψιά μου έπαιζε με τέμπερες.

Info:

Διεύθυνση: Αρχελάου 32, Αθήνα 116 35

Τηλέφωνο: 21 1407 3346

Facebook

TAGS