Η beauty vlogger Darshika Patel από τη Νέα Ζηλανδία, ανέβασε ένα βίντεο, σύμφωνα με το οποίο οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες κάτω από τα μάτια εξαφανίζονται με ένα απλό υλικό που όλοι έχουμε στην κουζίνα μας.

Σύμφωνα με τη σελίδα της στο Youtube, Bites Darsh, η λύση είναι απλή. Ανάμειξε μαγειρική σόδα και νερό, εφάρμοσε κάτω από τα μάτια και σταμάτησε μια για πάντα τα σχόλια των ανθρώπων για το πόσο κουρασμένη είσαι.

 

 

Το καλύτερο από όλα, είναι ότι η όλη διαδικασία διαρκεί μόλις πέντε λεπτά.

Στο βίντεο διάρκειας τεσσάρων λεπτών της, η Darsh δείχνει ότι μπορείς να βελτιώσεις το δέρμα κάτω από τα μάτια, χωρίς ακριβές κρέμες ματιών.
Αντ 'αυτού, η vlogger ισχυρίζεται ότι θα πρέπει απλά να αναμίξεις μερικές σταγόνες νερού με ένα μικρό κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα.

 

 

Το μείγμα πρέπει να μοιάζει με «σιρόπι ζάχαρης». Εφάρμοσε στο δέρμα κάτω από τα μάτια, είτε με το δάχτυλό ή με ένα κρύο κουτάλι.
Και ενώ πρέπει να αποφύγεις το ευαίσθητο δέρμα στα μάτια, θα πρέπει επίσης να βεβαιωθείς ότι έχεις καλύψει ολόκληρη την περιοχή κάτω από τα μάτια, από το εσωτερικό του ματιού μέχρι τα ζυγωματικά σου.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Patel, θα πρέπει να περιμένεις να στεγνώσει η πάστα, η οποία θα χρειαστεί κάπου πέντε με δέκα λεπτά. Με ένα βρεγμένο πανί σκούπισε την πάστα από το πρόσωπο για να αφαιρέσεις το μείγμα.

TAGS