Όλες το ξέρουμε. Πολλές φορές όταν το άρωμα μας δεν διαρκεί παρά μόνο για μία ή δύο ώρες αυτό συμβαίνει γιατί κάτι δεν έχουμε κάνει σωστά εμείς οι ίδιες. Συνήθως φταίει ο τρόπος που το εφαρμόζουμε πάνω μας, με πιο κοινό λάθος να είναι το γεγονός ότι συχνά ξεχνιόμαστε και τρίβουμε τους δύο καρπούς μεταξύ τους με αποτέλεσμα το άρωμα μας να υπερθερμαίνεται και να εξατμίζεται.

Πολλές φορές ο λόγος που η φρέσκια μυρωδιά του καινούργιου μας αρώματος, που περήφανα φοράμε το πρωί πριν φύγουμε από το σπίτι, δεν διαρκεί παρά ελάχιστα, έχει να κάνει με το ίδιο το προϊόν που έχουμε επιλέξει. Γιατί πολύ απλά δεν διαρκούν όλα τα αρώματα το ίδιο κι αυτό έχει να κάνει με τα συστατικά τους.

Στο παρακάτω βίντεο θα δεις τα 10 γυναικεία αρώματα που διαρκούν περισσότερο απ΄όλα τα υπόλοιπα, στα πλαίσια μίας προωθητικής καμπάνιας του Αmazon που έχει σαν στόχο να διαφημίσει τα προϊόντα, αλλά και να ενημερώσει το καταναλωτικό κοινό για τι πραγματικά ισχύει σχετικά με την ικανότητα τους να σε κάνουν να μοσχοβολάς όλη μέρα. 

Στην λίστα που ακολουθεί, λοιπόν, θα βρεις τα 10 κορυφαία, αυτά που έχουν, σύμφωνα με τους ειδικούς, την μεγαλύτερη διάρκεια με το Coco Mademoiselle του γαλλικού οίκου Chanel να αποτελεί την μεγαλύτερη έκπληξη απ' όλα, εξαιτίας της πολύ απαλής μυρωδιάς του και της ελαφριάς του σύνθεσης. Κι όμως διαρκεί πραγματικά όλη μέρα. 

1. Chanel - Coco Mademoiselle

2. Tom Ford - Black Orchid

3. Elie Saab - Girl of Now Eau de Parfum 

4. Thierry Mugler -  Angel Muse

5. Tiffany - Intense

6. Versace - Dylan Blue Pour Femme 

7. Jean Paul Gaultier - Scandal Women 

8. Lancome - La Nuit Woman

9. Marc Jacobs - Decadence Eau de Parfum

10. Lancome - La Vie Est Belle L'Eclat 

Δες το βίντεο. 

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS