Μπορεί να είναι η αλλαγή της σεζόν, το φθινόπωρο που φέρνει μαζί του την επιθυμία για νέα ξεκινήματα ή ακόμα ο παλιός μου εαυτός που τον έχω βαρεθεί. Ωστόσο αυτό τον μήνα νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να κόψω τα μαλλιά μου. Να τα κόψω αρκετά και να δω μία τελείως ανανεωμένη πλευρά της εικόνας μου. 

Μου έχει καρφωθεί καιρό στο μυαλό, αλλά τώρα θα το κάνω πράξη. Πριν πάρω την μεγάλη απόφαση, ωστόσο, έκανα μία βόλτα στους ινσταγκραμικούς λογαριασμούς αγαπημένων celebrities,  oι οποίες μοιάζουν να συμφωνούν σε ένα και μοναδικό κούρεμα.

Το καλογυαλισμένο καρέ με τις λεπτές μυτούλες στο τελείωμα είναι το μεγαλύτερο τρεντ στα μαλλιά για αυτή τη σεζόν και το πιο περιζήτητο μοντέλο των τελευταίων χρόνων, η Κάια Γκέρμπερ, έκανε την πιο δυναμική αρχή το καλοκαίρι που μας πέρασε, ποζάροντας στο δικό μας Costa Νavarino, με ένα πεντακάθαρο καρέ που είδαμε όλες και ζηλέψαμε.

Σταδιακά άρχισαν όλες να κουρεύονται. Η Τζένιφερ Λόπεζ, η Κιμ Καρντάσιαν, η Άσλεϊ Γκράχαμ και η Σαρλίζ Θερόν πήγαν στον κομμωτή τους και αποχωρίστηκαν μία μακριά κουπ που καλλιεργούσαν για χρόνια. 

Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή πήγε σε όλες και αυτό είναι ακόμα ένας λόγος για να πάρω επιτέλους την απόφαση να καθίσω κι εγώ στην καρέκλα του κομμωτήριου.

Δες μερικές από τις διάσημες γυναίκες του Χόλιγουντ με έκοψαν καρέ τα μαλλιά τους. 

Τζένιφερ Λόπεζ.

 

Τζανιουαρί Τζόουνς

 

Κιμ Καρντάσιαν

 

Τζόρνταν Νταν

 

Κάια Γκέρμπερ

 

Κλόε Καρντάσιαν

 

Άσλεϊ Γκράχαμ

 

Σαρλίζ Θερόν

 

Αλέξα Τσανγκ

 

Κέιτ Χάντσον

 

Εμίλια Κλαρκ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS