Γνωρίστε τη Violette, ένα κορίτσι που παρά το νεαρό της ηλικίας της έπεισε τους υπεύθυνους της Estee Lauder ότι είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή για μία πολύ νευραλγική θέση, αυτή της Global Beauty Director. Mίας Beauty Director με όραμα και πολύ φρέσκιες ιδέες.

Στο ολοκαίνουριο τρέιλερ που κυκλοφόρει η εταιρία εκτός από μία σχεδόν κινηματογραφική σκηνοθεσία μπορεί κανείς να χαζέψει την ίδια την Violette να μιλάει με το γοητευτικά σπασμένα αγγλικά της τις φιλοδοξίες της για το μέλλον της εταιρίας και να μοιράζεται με το κοινό μία ολοκαίνουργια ιδεά της, ένα πρότζεκτ που σύντομα θα μπει μπροστά μέσω social media.

Κι αυτός είναι ο λόγος που μας έκανε να ενθουσιαστούμε για ακόμα μία φορά με τον διάσημο κολοσσό ομορφιάς, αφού η Violette σκοπεύει να χρησιμοποιήσει στο έπακρο το απόλυτο μέσω επικοινωνίας της σύχρονης εποχής. Τα social media. Βασίζοντας την κυκλοφορία των νέων προϊόντων στη διαδραστικότητα με τους πελάτες. Δηλαδή: θα ζητάει από τον κόσμο να της περιγράφει πώς θα ήταν το προϊόν ομορφιάς που ονειρεύεται κι εκείνη θα προσπαθεί να το κάνει πραγματικότητα μέσω της Estee Lauder, φυσικά. Κουλ ε;

 

TAGS