ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μόλις δοκιμάσαμε την οδοντόκρεμα που μεταμόρφωσε το χαμόγελο μας. Κάτι περισσότερο από λευκά δόντια

Από την εταιρία με την κορυφαία τεχνογνωσία στον τομέα της στοματικής υγείας στον κόσμο.

Μόλις δοκιμάσαμε την οδοντόκρεμα που μεταμόρφωσε το χαμόγελο μας. Κάτι περισσότερο από λευκά δόντια

Την ελβετική εταιρία CURA-PROX μπήκε για πρώτη φορά, για τα καλά στη ζωή μας, όταν πριν από περίπου έναν χρόνο ανακαλύψαμε την μαύρη οδοντόκρεμα από άνθρακα, η οποία άλλαξε στην κυριολεξία τα δόντια μας και κατ'επέκταση το χαμόγελο μας.

Τώρα μία σειρά από νέα προϊόντα που υπόσχονται να αλλάξουν για πάντα τον τρόπο που χαμογελάς έρχεται και πάλι με την υπογραφή της CURA-PROX και μία δοκιμή μας έπεισε ήδη ότι θα δεις τη διαφορά από τις πρώτες κι όλας χρήσεις.

Πρόκειται για τη σειρά Be You που αποτελείται απο 6 διαφορετικές οδοντόκρεμα, η κάθε μία από αυτές έχει το δικό της διαφορετικό σωληνάριο, σε έντονο, χαρούμενο χρώμα και μία ξεχωριστή γεύση που σημαίνει πως ο καθένας μπορεί να βρει αυτή που «κάθεται» καλύτερα στο στόμα του.

Γκρέιπφρουτ και περγαμόντο, ροδάκινο και βερίκοκο, μήλο και αλόη, καρπούζι, gin tonic και λωτός και βατόμουρο με γλυκόριζα είναι οι έξι διαφορετικές συνθέσεις που σε συνδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγιεινής της CURA-PROX μπαίνουν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας και κάνουν τα δόντια μας να λάμπουν, παρέα με την αναπνοή μας.

Μόλις δοκιμάσαμε την οδοντόκρεμα που μεταμόρφωσε το χαμόγελο μας. Κάτι περισσότερο από λευκά δόντια
Πρόκειται για τη σειρά Be You που αποτελείται απο 6 διαφορετικές οδοντόκρεμα, η κάθε μία από αυτές έχει το δικό της διαφορετικό σωληνάριο, σε έντονο, χαρούμενο χρώμα.

Μαζί με την οδοντόκρεμα Be You θυμίσου να δοκιμάσεις και τον οδοντόβουρτσα που κυκλοφορεί κι αυτή σε έξι διαφορετικά χρώματα για να πηγαίνει σετ με τη γεύση που προτιμάς. 39 και πλέον χρόνια από τότε που η πρώτη οδοντόβουρτσα CURAPROX CS άρχισε να κατακτά τον κόσμο, η εταιρεία διευρύνει διαρκώς τη γκάμα με πολύχρωμα, συναρπαστικά προϊόντα που αλλάζουν τον τρόπο που φροντίζουμε τα δόντια μας.

Σήμερα η CURAPROX, διατηρεί ενεργό παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες και συγκαταλέγεται στις εταιρείες με την υψηλτερη τεχνογνωσία στον τομέα της στοματικής υγείας παγκοσμίως.

Έξι διαφορετικές συνθέσεις που σε συνδιασμό με την προηγμένη τεχνολογία στοματικής υγιεινής της CURA-PROX μπαίνουν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας.

Όλα τα προϊόντα δημιουργούνται και αναπτύσσονται στην Ελβετία.

Και σε περίπτωση που δεν μπορείς να διαλέξεις την γεύση που προτιμάς οι Be You κυκλοφορούν και σε δοκιμαστικό πακετάκι για να έχεις και τις 6 οδοντόκρεμες μαζί μέχρι να αποφασίσεις.

Η [BE YOU.] φόρμουλα & τα οφέλη για τη στοματική σου υγεία

950 ppm φθορίου υψηλής βιοδιαθεσιμότητας και ταχείας δράσης (μονοφθοροφωσφορικό νάτριο) για την πρόληψη της τερηδόνας.

Ο υδροξυαπατίτης ενισχύει το σμάλτο των δοντιών χαρίζοντας μοναδική λάμψη, σφραγίζει την εκτεθειμένη οδοντίνη κι ανακουφίζει από τον πόνο των ευαίσθητων δοντιών. Είναι εκπληκτικό τι μπορεί να κάνει αυτό το ορυκτό για τα δόντια μας! Δεν είναι τυχαίο ότι το 95% της οδοντίνης αποτελείται από υδροξυαπατίτη.

Η oξειδογλυκάση είναι ένα φυσικό ένζυμο που καταπολεμά τα επιβλαβή βακτήρια και λευκαίνει φυσικά τα δόντια. Έχει την ιδιότητα να διεγείρει την παραγωγή σάλιου και με αυτό τον τρόπο εναρμονίζει τη στοματική χλωρίδα. Είναι ο τρόπος που και οι μέλισσες προστατεύουν το μέλι τους από τα μικρόβια.

Η ξυλιτόλη εμποδίζει την ανάπτυξη βακτηρίων που προκαλούν τερηδόνα κι ενισχύει φυσικά τα δόντια. Προέρχεται από το δέντρο της σημύδας και είναι ένα φυσικό υποκατάστατο της ζάχαρης, χωρίς ωστόσο να ευνοεί την ανάπτυξη βακτηριδίων όπως γίνεται με τη ζάχαρη.

Η Echinacea, το αρπαγόφυτο (devil’s claw) και η σεντέλα (pennywort) καταπραΰνουν κι αναγεννούν το στοματικό βλεννογόνο και τα ούλα, ενώ παράλληλα έχουν αντιφλεγμονώδη δράση. Υποστηρίζουν επίσης τη φυσική επούλωση σε περίπτωση θεραπείας ή μετεγχειρητικά.

Το πικρό εκχύλισμα πορτοκαλιού καταπολεμά άμεσα τα επιβλαβή βακτήρια.

Η προβιταμίνη Β5 ενυδατώνει το στοματικό βλεννογόνο και υποστηρίζει την αναγέννηση των κυττάρων, ενώ έχουν και αντιφλεγμονώδη, επουλωτική δράση.

Απαλή με το σμάλτο με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής RDA, περίπου 50.

Δεν περιέχει SLS. Το SLS είναι ένας επιθετικός παράγοντας αφρισμού που μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του στοματικού βλεννογόνου και ξηροστομία. To SLS έχει σχετιστεί και με την εμφάνιση στοματικών ελκών.

Γκρέιπφρουτ και περγαμόντο

ροδάκινο και βερίκοκο
καρπούζι
gin tonic και λωτός
βατόμουρο και γλυκόριζα
μήλο και αλόη

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.