Στην αρχή, η ονομασία του με έκανε λίγο επιφυλακτική: Πόσο αποτελεσματικό θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν που αποκαλείται «νερό» ή έστω «μικκυλιακό νερό» (micellar water); Μήπως πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες; Ακούγοντας και διαβάζοντας, ωστόσο, όλο και περισσότερες διθυραμβικές κριτικές, ακόμα και από γυναίκες που κάνουν έντονο μακιγιάζ ή έχουν ιδιαίτερα ευαίσθητη επιδερμίδα, αποφάσισα να το δοκιμάσω και η εμπειρία ήταν, απλά, μια αποκάλυψη.

Τελικά, το micellar water δεν έχει μπει τυχαία τα τελευταία χρόνια στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς μας. Συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα που μπορούμε και δεν μπορούμε να φανταστούμε: Καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος, από μακιγιάζ και ρύπους, δεν την αφήνει ούτε στεγνή ούτε λιπαρή αλλά σέβεται την ισορροπία της και αντιμετωπίζει με τρυφερότητα ακόμα και τους πιο ευαίσθητους και επιρρεπείς στους ερεθισμούς τύπους της.

Η χρήση του είναι εκπληκτικά εύκολη (αρκεί ένα πέρασμα με πανάκι ή βαμβάκι) και είναι αρκετά οικονομικό, ιδιαίτερα αν επενδύσουμε σε μια μεγάλη συσκευασία. Είναι το Άγιο Δισκοπότηρο των προϊόντων καθαρισμού και, ειλικρινά, μόλις το δοκιμάσεις θα κολλήσεις, όσο επιφυλακτική κι αν είσαι στην αρχή. Βασισμένο σε αληθινή ιστορία.

Δες τρία προϊόντα καθαρισμού που μπορείς να αγοράσεις:

Δες το εδώ

Micellair Professional Νερό Ντεμακιγιάζ Nivea, www.hondoscenter.com, 6,48 €

Δες το εδώ

Refreshing Cleansing Water Shiseido, www.atticadps.gr, 27,21 €

Δες το εδώ

Bioderma Sensibio H2O Micelle Solution, www.ofarmakopoiosmou.gr, 8,75 €

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS