Η Max Factor, εμπνευσμένη από τις τεχνικές των make-up artists, παρουσιάζει μια μοναδική εμπειρία μεταμόρφωσης των βλεφαρίδων με τη νέα Lash Crown Mascara. Το πρωτοποριακό της βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει όγκο και μήκος στις βλεφαρίδες. Τώρα κάθε γυναίκα αποκτά εντυπωσιακό βλέμμα και γίνεται η βασίλισσα του glamour! Αποκτήστε έντονες και πυκνές, καλοσχηματισμένες βλεφαρίδες από τη ρίζα έως τις άκρες, με μια απλή και γρήγορη εφαρμογή. 

To νέο βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο με περίτεχνο τρόπο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες.

Εντυπωσιάστε

Σύμφωνα με τον ιδρυτή της Max Factor, κάθε γυναίκα μπορεί να είναι glamorous εάν έχει στη διάθεσή της τα κατάλληλα εργαλεία και εάν γνωρίζει τα απαραίτητα μυστικά του make-up! Τώρα, η Max Factor αποκαλύπτει το μυστικό για βλεφαρίδες σαν “στέμμα” με εντυπωσιακό όγκο, μήκος και απόλυτο διαχωρισμό με τη νέα Lash Crown Mascara.

Όλοι οι Make-Up Artists γνωρίζουν πόσο σημαντικό είναι το dramatic look στα μάτια για τη δημιουργία μιας αξέχαστης πρώτης εντύπωσης, γι 'αυτό και η Lash Crown Mascara είναι σχεδιασμένη για να δημιουργεί τέλεια συμμετρικές βλεφαρίδες που εντυπωσιάζουν με την πρώτη ματιά.

Δείτε ένα βίντεο:

Η Creative Director της Max Factor Pat McGrath αναφέρει:

«Συχνά συμβουλεύω τις γυναίκες που θέλουν να εντυπωσιάσουν με το make-up τους, να επικεντρώνονται στα μάτια, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι περισσότεροι άνθρωποι. Οι πλούσιες, ομοιόμορφες και διαχωρισμένες βλεφαρίδες είναι αυτές που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας τεχνικές που μακραίνουν τις βλεφαρίδες καθώς και διαφορετικούς τύπους μάσκαρα. Κάτι τέτοιο όμως είναι αρκετά χρονοβόρο. Με τη νέα Lash Crown Mascara της Max Factor, μπορείτε να αποκτήσετε δυναμικό βλέμμα, γρήγορα και αποτελεσματικά».

Το βουρτσάκι

To νέο βουρτσάκι, με το χαρακτηριστικό στέμμα στην άκρη του, είναι σχεδιασμένο με περίτεχνο τρόπο για να προσφέρει ομοιόμορφα όγκο στις ρίζες των βλεφαρίδων, ένταση και διαχωρισμό στις άκρες.

Η επίπεδη πλευρά του αποτελείται από δύο σετ 135 τριχών. To κάθε σετ χωρίζεται σε τρία επίπεδα, ένας σχεδιασμός που προσφέρει μέγιστο διαχωρισμό. Η πλευρά με το στέμμα σε σχήμα καμπύλης επιτρέπει τον ακριβή και ομοιόμορφο διαχωρισμό των βλεφαρίδων που βρίσκονται στην εσωτερική και εξωτερική γωνία του ματιού.

Χάρη στο μαλακό βουρτσάκι, μπορείτε εύκολα να επιτύχετε μεγαλύτερη πυκνότητα, ξεκινώντας την εφαρμογή της μάσκαρα από τις ρίζες των βλεφαρίδων. Ο έξυπνος σχεδιασμός του καθιστά δυνατή τη στόχευση των βλεφαρίδων που επιθυμείτε.

Η αγαπημένη μάσκαρα της Stella Maxwell

«Ποτέ δεν φαντάστηκα ότι μια μάσκαρα μπορεί να με κάνει τόσο χαρούμενη! Το βουρτσάκι της Lash Crown είναι σχεδιασμένο σαν στέμμα για να προσφέρει ένταση στη ρίζα, όγκο και διαχωρισμό στις άκρες. Μου χαρίζει έντονες και πυκνές βλεφαρίδες κάθε στιγμή. Τα μάτια είναι το πρώτο στοιχείο που προσέχω στους ανθρώπους γύρω μου, οπότε όταν βάφομαι μόνη μου, θέλω να επικεντρώνομαι στην εμφάνισή τους. Ο όγκος, το μήκος και ο διαχωρισμός είναι τα τρία απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να έχει μια μάσκαρα και η Lash Crown Mascara τα έχει όλα!» αναφέρει η Stella Maxwell, global ambassador της Max Factor.

*Η νέα Lash Crown Mascara διατίθεται στα καταστήματα Hondos Center, Sephora, Galerie de Beaute, στο attica (Golden Hall) καθώς και σε επιλεγμένα σημεία σε όλη την Ελλάδα (Π.Λ.Τ 18,50€).

 

 

 

TAGS