Ακόμα και αν μέχρι τώρα το τεχνητό μαύρισμα δεν ήταν του στυλ μας, φέτος, που ο ήλιος κάνει τις ιδιοτροπίες του και που ετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε το καλοκαίρι άσπρες σαν το γάλα, αρχίζουμε να βλέπουμε με μεγαλύτερη συμπάθεια την ιδέα. Πώς όμως θα δώσουμε ηλιοκαμένη όψη στην επιδερμίδα μας χωρίς να γίνουμε πορτοκαλί σαν τον Ντόναλντ Τραμπ και δίχως να διακινδυνεύσουμε από τις ανεπιθύμητες ενέργειες μια πιο δραστικής λύσης μαυρίσματος;

Μια ιδέα έρχεται να μας δώσει η beauty editor Mica Ricketts, που μέχρι τώρα δεν τη συγκινούσαν τα προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος. Πρώτον γιατί την αποθάρρυνε ό,τι η εφαρμογή του περιλάμβανε περισσότερες από μία φάσεις (πράγμα που συμβαίνει με πολλές προτάσεις self tan). Δεύτερον επειδή, απλά, ποτέ δεν την ενοχλούσε ιδιαίτερα η χλωμάδα της. Τρίτον γιατί θέλει οι άλλοι να προσέχουν πότε γυρίζει, πραγματικά, από τις καλοκαιρινές διακοπές – και όχι να δίνει την εντύπωση ότι βρίσκεται σε διακοπές όλο το χρόνο.

Φέτος όμως ανακάλυψε ένα προϊόν που την έκανε να αναθεωρήσει. Το Isle of Paradise Self Tanning Drops είναι ειδικά σχεδιασμένο, όπως εξηγεί, «για να δίνει στον καταναλωτή τον πλήρη έλεγχο πάνω στο μαύρισμά του, επιτρέποντάς του να εξατομικεύει απόλυτα το χρώμα. Αντί να προσφέρει σε όλους τον ίδιο τόνο μαυρίσματος, ανακατεύετε από μία έως 12 σταγόνες με την ενυδατική κρέμα προσώπου ή την κρέμα σώματος σας, ανάλογα με το πόσο θέλετε να μαυρίσετε. Πρέπει να πω ότι έχει πραγματικά αποτέλεσμα.

Προσωπικά, συνήθως χρησιμοποιώ 3 με 4 σταγόνες για να δώσω μια υγιή λάμψη στο πρόσωπό μου. Το προϊόν διατίθεται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, ανάλογα με τον τόνο κάθε επιδερμίδας».

Δείτε το εδώ.

Σταγόνες self tanning, Isle of Paradise, www.cultbeauty.co.uk, £19.95

Δείτε δύο ακόμα προϊόντα που μπορείτε να αγοράσετε.

Δείτε το εδώ.

St. Tropez Self Tan Purity Water, www.lookfantastic.com, £23.10

Δείτε το εδώ.

The Organic Pharmacy Self Tan 100ml, www.feelunique.com, £38.00

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Κεντρική φωτό: EPA/DAN HIMBRECHTS AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT

TAGS