Οι τάσεις στα προϊόντα ομορφιάς και υγείας μοιάζουν να εξελίσσονται με ταχύτητες αστραπιαίες. Κι έτσι ξαφνικά μία νέα μανία έχει ενθουσιάσει τις γυναίκες στο εξωτερικό και επεκτείνεται παντού πάρα πολύ γρήγορα. 

Ο λόγος για ένα νέο προϊόν που ακούει στο όνομα "boobs'oil", λάδι για το στήθος δηλαδή, και το οποίο κέρδιζει όλο και περισσότερο έδαφος ως το απόλυτα χρήσιμο προϊόν ομορφιάς που οι ειδικοί μας συμβουλεύουν να προσθέσουμε στο νεσεσέρ μας. Και ο λόγος είναι ο εξής: μπορεί εκ πρώτης όψεως το συγκεκριμένο λάδι να παραπέμπει απλώς σε ένα ακόμα σκεύασμα που υπόσχεται ενυδατωμένη και σφιγηλή επιδερμίδα στην ουσία όμως κάνει πολύ περισσότερα από αυτό, αφού η καθημερινή, προσεκτική εφαρμογή του επιτρέπει στις γυναίκες να ψηλαφούν το στήθος τους τακτικά και να εντοπίζουν τυχόν αλλαγές. Οπότε μιλάμε για ένα πρώτης τάξεως μέσο για τον αρχικό εντοπισμό του καρκίνου του μαστού στο σπίτι.

Η ιδρύτρια της εταιρίας, Content Beauty & Wellbeing, Imelda Burke, σε πρόσφατη συνέντευξη της εξηγεί ότι η ιδέα πίσω από το συγκεκριμένο λάδι είναι το να «βοηθήσει τις γυναίκες να εξικειωθούν με το ίδιο τους το στήθος, οδηγώντας τες σε μία πιο ικανοποιητική πρόβλεψη του καρκίνου του μαστού». 

Στην ουσία το λάδι μιμείται την τεχνική πρόληψης και διάγνωσης του αμερικανικού National Breast Cancer Foundation βάζοντας τις γυναίκες να κάνουν απαλό μασάζ στο στήθος του, χρησιμοποιώντας τις ίδιες κυκλικές κινήσεις που θα χρησιμοπιούνταν σε μία επαγγελματική, ιατρική εξέταση. Εννοείται ότι μία τέτοια εξέταση παραμένει απαραίτητα αλλά και η έγκυρη πρόληψη ακόμα και ιδιωτικά, στο σπίτι, είναι εξίσου σημαντική.

Το λάδι αποτελείται από έναν συνδυασμό έλαιων γλυκού αμυγδάλου, μύρτιλου και σανδαλόξυλου και δημιουργήθηκε από την Zoe Lind van’t Hof, αμέσως αφού η τελευταία έχασε την μητέρα της από καρκίνο του μαστού. Η ίδια εξηγεί ότι πέρα από την βασική, ιατρική του χρησιμότητα το λάδι έχει και καλλυντικά οφέλη, αφού ενυδωτώνει το δέρμα και το κάνει πιο ελαστικό.

Κοστίζει 37 ευρώ (29 λίρες) και αν ενδιαφέρεσαι μπορείς να το βρεις με ένα κλικ εδώ.

BOOBS ESSENTIAL BOOBS' ESSENTIAL OIL £29.00

 

 

TAGS