Η Chanel πρωτοπορεί εδώ και πάνω από έναν αιώνα και, στο πνεύμα της εποχής, λανσάρει μια εφαρμογή κινητού που μοιάζει βγαλμένη από το μέλλον: Το virtual make-up app LIPSCANNER μας επιτρέπει να «δοκιμάσουμε» εικονικά διαφορετικές αποχρώσεις κραγιόν μέχρι να βρούμε αυτήν που μας κολακεύει περισσότερο. Καταργεί τα testers στην περίοδο της πανδημίας. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Πώς λειτουργεί; Σκανάρουμε μια απόχρωση που μας αρέσει, π.χ. από ένα περιοδικό, μια τσάντα, ένα αντικείμενο, και μετά η εφαρμογή αναλαμβάνει, με την τεχνολογία της τεχνητής νοημοσύνης, να την αναλύσει και να εντοπίσει, ανάμεσα στα εκατοντάδες κραγιόν Chanel, εκείνο που την πλησιάζει περισσότερο. Μας δίνει τη δυνατότητα, επιπλέον, να συγκρίνουμε την απόχρωση που μας ενδιαφέρει με ένα ρούχο ή ένα αξεσουάρ αλλά και να τη δοκιμάσουμε πάνω στα χείλη μας, τεστάροντάς τη σε μια φωτογραφία μας. 

Το app είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του CHANEL Makeup Creation Studio με το εργαστήριο CX Lab και βασίζεται σε έναν αλγόριθμο που η Chanel διαθέτει σε αποκλειστικότητα και ανανεώνει διαρκώς. Οι προτάσεις της εφαρμογής επιλέγονται ανάμεσα σε πάνω από 400 κραγιόν, από πέντε διαφορετικές χρωματικές οικογένειες και πολλές ματ και γυαλιστερές υφές. Κατάλληλη για iPhone, διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store.

Οι προτάσεις της εφαρμογής επιλέγονται ανάμεσα σε πάνω από 400 κραγιόν, από πέντε διαφορετικές χρωματικές οικογένειες και πολλές ματ και γυαλιστερές υφές. Κατάλληλη για iPhone, διατίθεται δωρεάν στο Apple App Store.

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

φωτό: Chanel
 

TAGS