Βράβευση της DUST+CREAM στο διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ

 

  • H Velvet Look Mascara της DUST+CREAM ξεχώρισε στον επετειακό διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ

  • Πρόκειται για τον πιο αξιόπιστο και δημοφιλή διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς, με ιστορία 20 ετών

  • Πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών

  • Τρίτη σημαντική αναγνώριση για την DUST+CREAM μέσα στο 2020

  • H βραβευμένη Velvet Look Mascara διατίθεται σε όλα τα φυσικά καταστήματα DUST+CREAM και στο ανανεωμένο e-shop www.dustandcream.gr

 

Η πρωτοποριακή mascara Velvet Look της DUST+CREAM ήταν το προϊόν που κέρδισε τις εντυπώσεις -και το βραβείο στην κατηγορία των προϊόντων αυτόνομης διανομής- κατά τον πρόσφατο διαγωνισμό PRIX DE BEAUTÉ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σταθερή στη δέσμευσή της να προσφέρει πάντα προϊόντα ομορφιάς υψηλής ποιότητας, η DUST+CREAM δημιούργησε τη Velvet Look Mascara, για εντυπωσιακό όγκο των βλεφαρίδων. Η Velvet Look Mascara διαχωρίζει τέλεια τις βλεφαρίδες, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα ελαστικότητα, ανάλαφρη υφή και αισθητικό αποτέλεσμα ανάλογο ή και καλύτερο των πρόσθετων.

Το ειδικό βουρτσάκι με τη μικρή διάμετρο και τη διπλή σειρά τριχών εφαρμόζει τη Velvet Look Mascara ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των βλεφαρίδων, ενώ παράλληλα δημιουργεί έντονη καμπυλότητα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Οι μοναδικές ιδιότητες της Velvet Look Mascara αναγνωρίστηκαν από την κριτική επιτροπή των PRIX DE BEAUTÉ, που αποτελεί τον πρώτο, πιο δημοφιλή και αξιόπιστο διαγωνισμό προϊόντων ομορφιάς στη χώρα μας, με 20ετή συνεχή παρουσία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο διαγωνισμός τελεί υπό την αιγίδα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχάνων & Αντιπροσώπων Αρωμάτων & Καλλυντικών (ΠΣΒΑΚ).

Στις αρχές του 2020 η DUST+CREAM τιμήθηκε ως η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Αθήνας και ανακηρύχθηκε από τους Financial Times ως μια από τις 1.000 ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ευρώπη.

 

 

www.dustandcream.gr

instagram.com/dustandcream/

twitter.com/Dustandcream

youtube.com/c/DustandCreamGreece

 

Φώτο: @sharonmccutcheon

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

 

TAGS