Η αισθητικός της Τζένιφερ Άνιστον είναι η Pati Dobroff. Αγαπημένη των celebrities, διάσημη make up artist, μεγάλο κεφάλαιο στον χώρο της αισθητικής και της περιποίησης προσώπου και ξεκουστή στο Χόλιγουντ, η Dobroff έχει καταφέρει να πείσει μερικές από τις πιο ισχυρές γυναίκες στη σούμπιζ πως η 2ώρη μέθοδος που η ίδια έχει δημιουργήσει και αναπτύξει είναι εκείνη που θα τους εξασφαλίσει το πιο λαμπερό δέρμα στο κόκκινο χαλί.

Τώρα η Dobroff ταράζει ξανά τα νεά του Χόλιγουντ λανσάροντας ένα προϊόν ομορφιάς που οι celebrities σπεύδουν να χαρακτηρίσουν θαυματουργό. Ο λόγος για το  ZIIP's Nano Current Device, μία μικροσκοπική λευκή συσκευή μασάζ, που θυμίζει αντρική ξυριστική μηχανή αλλά είναι, φυσικά, πολλά περισσότερα. 

Κάνοντας εντατικό μασάζ στο πρόσωπο. γνωρίζει σε ποια σημεία ακριβώς πρέπει να στοχεύσει προκειμένου να κάνει, χωρίς ίχνος παρέμβασης, ταλαιπωρίας και νυστεριού, το πιο αναζωογονητικό λίφτινγκ στο πρόσωπο, κόβοντας χρόνια και μοιράζοντας απλόχερα λάμψη. 

Η Άνιστον το χρησιμοποιεί ήδη στο σπίτι και η beauty editor του αμερικανικού Who What Wear, Erin Jahns, το δοκίμασε μένοντας με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Η Erin Jahns.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

Oυσιαστικά δεν έχουμε να κάνουμε με μία συνηθισμένη συσκευή facial massager αλλά για ένα πραγματικά εκπληκτικό προϊόν-τσέπης, που λειαίνει την επιδερμίδα και αφήνει το πρόσωπο ολοκληρωτικά μεταμορφωμένο. Το καλύτερο είναι πως η έξυπνη αυτή συσκευή «διαβάζει» το πρόσωπο σου και τις ανάγκες σου μέσω ενός ερωτηματολογίου το οποίο απαντάς στο κινητό σου τηλέφωνο. Στη συνέχεια συνδέεις το ZIIP's Nano Current Device με μία συγκεκριμένη εφαρμογή η οποία υπαγορεύει στη συσκευή τι ακριβώς είναι αυτό που χρειάζεται το πρόσωπο σου. Με λίγα λόγια το προϊόν δρα τελείως διαφορετικά σε διαφορετικά πρόσωπα. Όπως ακριβώς θα έκανε και ένας πλαστικός χειρουργός,

Η συσκεύη

Δες το εδώ

ZIIP Nano Current Device ($495)

Δες στο βίντεο πώς λειτουργεί

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS