Τα mermaid waves ή αλλιώς τα κυματιστά μαλλιά είναι το πιο most wanted κούρεμα του καλοκαιριού διαχρονικά. Θες επειδή θυμίζουν καλοκαίρι και διακοπές περισσότερο από οποιοδήποτε χτένισμα, θες επειδή κολακεύουν όλα τα μήκη και στιλ μαλλιών και όλα τα πρόσωπα, ενώ δείχνουν σέξι και ταυτόχρονα πολύ νεανικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι όλες μας το έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον μια φορά στη ζωή μας. Άλλες (όπως εγώ) το κάνουν σε μόνιμη βάση, χειμώνα καλοκαίρι.

Το θετικό με αυτό το χτένισμα είναι ότι μπορείς να το δημιουργήσεις πανεύκολα σπίτι σου, ακόμα κι αν δεν θες να χρησιμοποιήσεις κανένα εργαλείο styling. Αυτό το look του "μόλις βγήκα απ' τη θάλασσα" και "δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου" γίνεται εύκολα αν κοιμηθείς όλο το βράδυ με τα μαλλιά σου πλεγμένα σε κοτσίδες, αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα salt spray.

Αυτό το look του "μόλις βγήκα απ' τη θάλασσα" και "δεν προσπάθησα καθόλου για τα messy μαλλιά μου" γίνεται εύκολα αν κοιμηθείς όλο το βράδυ με τα μαλλιά σου πλεγμένα σε κοτσίδες, αφού πρώτα τα έχεις ψεκάσει με ένα salt spray.

Μπορείς ακόμα να χρησιμοποιήσεις και την ισιωτική σου, για να κρατήσουν ακόμα περισσότερο οι κυματισμοί σου. Πρόσεξε μόνο να τυλίγεις τις τούφες σε διαφορετικές κατευθύνσεις κάθε φορά αλλά και να μην τις αφήνεις για πολλή ώρα να "καίγονται", για ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα - και φυσικά για την υγεία της τρίχας σου.

Διαβάστε περισσότερα στο Madame Figaro

Kεντρική φωτογραφία: iStock

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS