Πιο απαλή, πιο φωτεινή και πιο δυνατή από ποτέ, η νέα The Eye Collection της La Mer έρχεται με την υπόσχεση να κάνει, πραγματικά, τη διαφορά. Να μειώσει την εμφάνιση μαύρων κύκλων, γραμμών και ρυτίδων και παράλληλα να προλάβει τη μελλοντική ορατή φθορά. Ως μια αληθινή επένδυση ομορφιάς, εστιασμένη στο πιο ευαίσθητο σημείο της επιδερμίδας, που αποζητά ανανέωση σε βάθος. Μια ολοκληρωμένη συλλογή περιποίησης για τα μάτια, εμποτισμένη με Miracle Broth™, που καταπραΰνει, αποφορτίζει και αναζωογονεί ορατά την όψη της περιοχής γύρω από τα μάτια.

Τα νέα προϊόντα της Eye Collection θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο στα καταστήματα. Ανακαλύψτε τα:

Φωτίστε το βλέμμα σας: Μειώστε την εμφάνιση μαύρων κύκλων, γραμμών και ρυτίδων με το The Eye Concentrate.

The Eye Concentrate, La Mer, 200€

Αποφορτιστείτε: Βοηθήστε την επιδερμίδα σας να αντιμετωπίσει τα κουρασμένα, πρησμένα μάτια με το The Eye Balm Intense.

The Eye Balm Intense, La Mer, 200€

Ανορθώστε το βλέμμα σας: Αναζωογονηθείτε ορατά, καθώς νιώθετε την περιοχή των ματιών πιο σφριγηλή, λιγότερο πρησμένη και εμφανώς ανορθωμένη με το The Lifting Eye Serum.

The Lifting Eye Serum, La Mer, 250€

Extra tips: 

-Εφαρμόστε το The Lifting Eye Serum πριν απλώσετε το The Eye Concentrate ή το The Eye Balm Intense, ούτως ώστε να δημιουργήσετε πιο ανορθωμένη όψη σε όλη την περιοχή των ματιών. 

-Για ακόμα πιο έντονη αίσθηση δροσιάς, διατηρήστε τα απλικατέρ των προϊόντων για την περιοχή γύρω από τα μάτια της La Mer στο ψυγείο για 3 έως 5 λεπτά. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτογραφίες: La Mer
 

TAGS