ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Με επίκεντρο τα μάτια: Το υπερ-προϊόν που θα αλλάξει την όψη μας μέσα σε λίγες κινήσεις

Ανοιγοκλείνουμε τα μάτια περί τις 10,000 φορές ημερησίως. Το ευαίσθητο δέρμα γύρω εμφανίζει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σημαδιών γήρανσης.

Με επίκεντρο τα μάτια: Το υπερ-προϊόν που θα αλλάξει την όψη μας μέσα σε λίγες κινήσεις

Όταν εστιάζουμε σε κάτι, το κοιτάζουμε επίμονα. Η λέξη «βλέμμα» προκαλεί την ένταση, το πάθος, την τάση για όνειρα. Συναντάται συχνά σε ιδιωματισμούς της αγγλικής γλώσσας -«κοιτάζει με έντονη επιθυμία», «βλέπει στην ψυχή του άλλου», «συναντά το βλέμμα του άλλου» – αλλά ποια είναι η έννοια αυτής της λέξης, τόσο βαρυσήμαντης σε ποιητικούς συνειρμούς;

Είναι αυτό το ερώτημα, η τόσο συναισθηματικά, έντονη, αντιπροσωπευτική ποιότητα του βλέμματος που η La Prairie εξερευνά με την τελευταία της δημιουργία.

Γνωστά ως ο καθρέπτης της ψυχής, τα μάτια φανερώνουν μια ιστορία του παρελθόντος. Η περιοχή των ματιών περιλαμβάνει 22 μύες που είναι σε συνεχή κίνηση. Πράγματι, ανοιγοκλείνουμε τα μάτια περί τις 10,000 φορές ημερησίως. Συνεπώς, το ευαίσθητο δέρμα γύρω από τα μάτια είναι μια περιοχή του προσώπου που εμφανίζει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση σημαδιών γήρανσης, συμπεριλαμβανόμενων και των συνεπειών της βαρύτητας στα βλέφαρα και στα φρύδια, απώλεια της ελαστικότητας, λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Με επίκεντρο τα μάτια: Το υπερ-προϊόν που θα αλλάξει την όψη μας μέσα σε λίγες κινήσεις
Η La Prairie παρουσιάζει το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών.

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΧΑΒΙΑΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

Στη La Prairie, τα όρια της καινοτομίας πάντα ωθούνται, η δύναμη της επιστήμης του χαβιαριού βελτιώνεται συνεχώς και τα νέα πεδία των δυνατοτήτων της διαρκώς διερευνώνται. Με μια έγχυση Caviar Premier, την τελευταία ενσάρκωση χαβιαριού που ανέπτυξαν οι επιστήμονες της La Prairie, τα μάτια γίνονται το επίκεντρο της ελβετικής επιστήμης της La Prairie. Η δυνατότητα του χαβιαριού για πλήρη ανόρθωση αξιοποιείται για πρώτη φορά για να αναζωογονήσει, να τονώσει και να ανανεώσει το βλέμμα.

Η La Prairie παρουσιάζει το Skin Caviar Eye Lift, το πρώτο serum που εφαρμόζεται σε όλη την περιοχή των ματιών, συμπεριλαμβανόμενων των φρυδιών. Μια απαλή αλλά πολύ αποτελεσματική απάντηση για ανόρθωση της περιοχής γύρω από τα μάτια και την ανάγκη για τη σύσφιξη τους. Το Skin Caviar Eye Lift είναι ένας δραστικός συνδυασμός, εμπλουτισμένος με το Caviar Premier και το Αποκλειστικό Κυτταρικό Σύμπλεγμα της La Prairie, που βασίζεται στην καινοτόμα βιοτεχνολογική ερευνά για να επαναφέρει τη χαμένη ενέργεια στα κύτταρα, εκεί ακριβώς όπου γεννιέται η ομορφιά.

Τα αποτελέσματα είναι πρωτοφανή. Χρησιμοποιώντας καινοτόμους αλγόριθμους ειδικά σχεδιασμένους για τη μελέτη του Skin Caviar Eye Lift, οι επιστήμονες της La Prairie διαπίστωσαν ότι με συχνή χρήση, και με την πάροδο του χρόνου, τα μάτια δείχνουν πιο μεγάλα, ενώ το περίγραμμα τους έως και την περιοχή των φρυδιών εμφανίζεται ανανεωμένο. Τα άνω βλέφαρα φαίνονται πιο σφριγηλά, ενώ οι γραμμές και οι ρυτίδες στο πόδι της χήνας εμφανίζονται αισθητά μειωμένες. Αλλά και τα κάτω βλέφαρα εμφανίζονται πιο λεία, ενώ οι μαύροι κύκλοι και τα οιδήματα φαίνονται εμφανώς μειωμένα. Με την καθημερινή χρήση, όλη η περιοχή γύρω από τα ματιά δείχνει τονωμένη, ανανεωμένη και σφριγηλή. Το βλέμμα τονώνεται, αναζωογονείται, ανανεώνεται, ξαναξυπνά… χαρίζοντας μια νέα εμφάνιση, με μια νέα προοπτική.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η καινοτομία που προσδιορίζει το Skin Caviar Eye Lift δεν περιορίζεται στην καινοτομία της φόρμουλας του. Εμπνευσμένο από τη δημιουργία του Skin Caviar Liquid Lift και των ορατών περλών χαβιαριού, αυτή η νέα περιποίηση για την περιοχή των ματιών, αποτελεί φόρο τιμής στην αποτελεσματική δύναμη των χρυσών περλών της La Prairie. Με μια πίεση της αντλίας ενεργοποίησης, οι δύο συνθέσεις που περιλαμβάνονται στη συσκευασία ενώνονται -η μια των περλών χαβιαριού, και η δεύτερη το καινοτόμο ροζ- τουρμαλίνης γαλάκτωμα, η κάθε μια σύνθεση είναι τοποθετημένη σε ξεχωριστό θάλαμο για να διατηρήσουν την καθαρότητά και τη δραστικότητα τους αναλλοίωτη. Ο μηχανισμός ένωσης των συνθέσεων αποτελεί αναγνωρισμένη πατέντα της La Prairie. Το αποτέλεσμα είναι ένας απολαυστικός ορός που απλώνεται στο δέρμα με ένα αναζωογονητικό άγγιγμα και χαρίζει μια άμεση αίσθηση σύσφιξης.

Το Skin Caviar Eye Lift συνδυάζει την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

Το Skin Caviar Eye Lift συνδυάζει την τολμηρή επιστήμη, την τεχνολογία καινοτομίας και την απόλαυση του χαβιαριού σε μια ανώτερη δημιουργία για την περιοχή των ματιών.

ΜΙΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΑ

Το τελετουργικό της Skin Caviar για την περιοχή γύρω από τα μάτια ξεκινά με ένα απόλυτα καθαρό δέρμα. Μερικές σταγόνες του Essence of Skin Caviar Eye Complex βοηθούν ώστε να προετοιμαστεί και να λειανθεί η περιοχή των ματιών για τις θεραπείες που θα ακολουθήσουν.

Πατώντας απαλά την αντλία του Skin Caviar Eye Lift ενεργοποιείται ο μηχανισμός ανάμειξης και απελευθερώνεται μια δόση. Ξεκινώντας από την εσωτερική γωνία του οφθαλμού, η μεταξένια φόρμουλα απλώνεται διαδοχικά κατά μήκος του κάτω βλέφαρου έως την εξωτερική γωνία. Καθώς η επάλειψη με απαλά χτυπήματα/αγγίγματα συνεχίζεται κατά μήκος του περιγράμματος του ματιού προκαλώντας μια ευχάριστη αίσθηση ανόρθωσης προσθέτοντας μια στιγμή απόλαυσης στο τελετουργικό της πρωινής ή της βραδινής σας περιποίησης.

Συνεχίστε με την Skin Caviar Luxe Eye Cream για να ολοκληρώσετε τη Skin Caviar τελετουργία και χαρίστε στον πρόσωπο σας μια απολαυστική εμπειρία επικεντρωμένη στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

Photo: Reuters

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

Περισσότερα από

Ομορφιά

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.

05 Απρ 2024

Τα SOS tips του concealer που πρέπει να γνωρίζει κάθε γυναίκα άνω των 40

Μάθε τα πιο συχνά λάθη με το concealer που προσθέτουν χρόνια στο πρόσωπο.