Όταν μιλάμε για κλασικές, βρετανικές εταιρίες αρωματοποιίας καμία άλλη δεν είναι τόσο διάσημη, τόσο εμβληματική και τόσο κλασάτη όσο η Jo Malone London. Από τα κομψά, γυάλινα μπουκαλάκια και τις σικάτες κρεμ και μαύρες συσκευασίες (πραγματικά χαίρεσαι να κρατάς το κουτί και τις σακούλες του καταστήματος) μέχρι την ατελείωτη γκάμα αρωμάτων που διαρκώς ανανεώνεται, τα αρώματα της Jo Malone έχουν γίνει με το πέρασμα των χρόνων συνώνυμο της βρετανικής αριστοκρατικότητας και των υπέροχων, καθαρών μυρωδιών.

Είναι αυτός ο συνδυασμός της πολυτέλειας με ένα πραγματικά ποιητικό προϊόν που έχει κάνει τις κολώνιες της συγκεκριμένης εταιρίας να κερδίσουν μόνιμα μία θέση στην καρδιά των γυναικών σε όλο τον κόσμο - ανάμεσα τους celebrities, influencers ακόμα και μέλη της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας.

Σύμφωνα με την ίδια την αρωματοποιό της εταιρίας, Emma South, το brand Jo Malone ποντάρει στη δημιουργία ήπιων, καθαρών, όμορφων αρωμάτων από αγνά συστατικά που αναμειγνύονται με κάποιο έξτρα υλικό το οποίο εκ πρώτης όψεως μοιάζει να μην ταιριάζει καθόλου με τα υπόλοιπα, αλλά παρόλα αυτά ταιριάζει.

Μεταξύ των πολύ γνωστών celebrities που είναι «κολλημένες» με αρώματα Jo Malone, φορώντας τα ευλαβικά εδώ και πολλά χρόνια το μοντέλο και ηθοποιός Rosie Huntington Whiteley, η δούκισσα του Σάσεξ Μέγκαν Μαρκλ, η ηθοποιός Φρίντο Πίντο, το μοντέλο Κάρεν Έλσον, η σχεδιάστρια Βικτόρια Μπέκαμ και το τοπ μόντελ Πόπι Ντελεβίν. 

Δείτε παρακάτω ποιο άρωμα του γνωστού brand προτιμά η καθεμία από αυτές:

Rosie Huntington - Whiteley

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Lime Basil & Mandarin Cologne, 100ml (£98)

Freida Pinto

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Wild Fig & Cassis Cologne, 100ml (£98)

Poppy Delevigne

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Red Roses Cologne, 100ml (£98)

Victoria Beckham

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Grapefruit Cologne, 100ml (£98)

Karen Nelson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Orange Blossom Cologne, 100ml (£98)

 Mέγκαν Μαρκλ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δες το εδώ

Jo Malone Wild Bluebell Cologne, 100ml (£98)

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS