Η Μπιγιόνσε είναι μία εκρηκτική παρουσία, που φροντίζει ιδιαίτερα τον εαυτό της και δε φοβάται να πειραματιστεί σε κάθε της εμφάνιση. Και παρόλο που δεν κάνει ακραίες αλλαγές στα μαλλιά της ως προς το χρώμα και το κούρεμα, απ'ότι φαίνεται όμως βαρέθηκε το ίδιο στυλ και αποφάσισε να υποκύψει σε μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν αυτής.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τη διάσημη ποπ σταρ σε γήπεδο του μπάσκετ, όπου πήγε μαζί με το σύζυγό της Jay- Z για να παρακολουθήσει τον αγώνα των Golden State Warriors εναντίον των Houston Rockets. Και εννοείται πως δεν πέρασε απαρατήρητη, καθώς έπαιξε για άλλη μία φορά με την εξωτερική της εμφάνιση και απέσπασε εγκωμιαστικά σχόλια.

Η Μπιγιόνσε επέλεξε να αποχαιρετίσει το πολύ ανοιχτό ξανθό στα μαλλιά της και να ενδώσει σε ένα πιο γλυκό καστανό, στην απόχρωση της σοκολάτας με ξανθιές ανταύγειες, όπως την αποκαλούν οι ειδικοί.

Και εμείς οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι επικροτούμε αυτή την αλλαγή, καθώς το συγκεκριμένο χρώμα της πάει πολύ και αναδεικνύει τα υπέροχα χαρακτηριστικά της.

Δείτε το νέο της λουκ:

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

TAGS