ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μαζική μανία: Το προϊόν που πουλάει μία συσκευασία ανά λεπτό, παγκοσμίως, μόλις βελτιώθηκε

Αντιγηραντική δράση, λάμψη, λείανση: Ένα θαυματουργό προϊόν με βιταμίνη C και υαλουρονικό οξύ.

Μαζική μανία: Το προϊόν που πουλάει μία συσκευασία ανά λεπτό, παγκοσμίως, μόλις βελτιώθηκε

Η Kiehl’s Since 1851 δημιουργεί τη νέα και βελτιωμένη σύνθεση του Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate, αυξάνοντας την περιεκτικότητά της σε Βιταμίνη C σε 12,5% και προσθέτοντας Υαλουρονικό Οξύ. Η αρχική σύνθεση αγαπήθηκε από εκατομμύρια καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, με πωλήσεις πάνω από μία συσκευασία ανά λεπτό παγκοσμίως και συνολικές πωλήσεις άνω των 5 εκατομμυρίων προϊόντων ως σήμερα. Λόγω της δυσκολίας σταθεροποίησης της Βιταμίνης C, η περαιτέρω βελτίωση της σύνθεσης ήταν κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητο επίτευγμα. Όμως, μέσω των προσεκτικών δοκιμών και της εμπειρίας τους πάνω στη Βιταμίνη C, οι χημικοί της Kiehl’s ανέπτυξαν μια νέα σύνθεση με ακόμα πιο ισχυρή, κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα.

Μαζική μανία: Το προϊόν που πουλάει μία συσκευασία ανά λεπτό, παγκοσμίως, μόλις βελτιώθηκε
«Η ανανεωμένη σύνθεσή μας, τώρα με Υαλουρονικό Οξύ και περισσότερη Βιταμίνη C, προσφέρει πιο γρήγορα, καλύτερα αποτελέσματα», λέει ο Δρ. Geoff Genesky,

«Η ανανεωμένη σύνθεσή μας, τώρα με Υαλουρονικό Οξύ και περισσότερη Βιταμίνη C, προσφέρει πιο γρήγορα, καλύτερα αποτελέσματα», λέει ο Δρ. Geoff Genesky, Επιστημονικός Διευθυντής στην Kiehl’s. «Αν και είναι δύσκολη η ενσωμάτωση της Βιταμίνης C σε μια σύνθεση, η ομάδα μας εργάστηκε με προσοχή για να τη σταθεροποιήσει σε ακόμα μεγαλύτερη συγκέντρωση, αναπτύσσοντας έτσι το πιο αποτελεσματικό Powerful- Strength Line-Reducing Concentrate μέχρι σήμερα».

Δείτε ένα βίντεο:

Με δέσμευση τη δημιουργία βραβευμένων και ευεργετικών προϊόντων για τους πελάτες της, η Kiehl’s εργάστηκε επιμελώς, με στόχο να καταστήσει τον αντιγηραντικό ορό πιο ισχυρό από ποτέ. Το τελικό προϊόν επετεύχθη μετά από 10 μήνες αυστηρών δοκιμών που διενεργήθηκαν σε 89 διαφορετικές παραλλαγές της σύνθεσης. Το αποτέλεσμα; Μια ισχυρή, βελτιστοποιημένη σύνθεση που παρέχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μια υπέροχη εμπειρία εφαρμογής.

«Το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate είναι ένα από τα πιο αγαπημένα προϊόντα των πελατών μας, από την αρχική κυκλοφορία του το 2005. Οι αντιγηραντικοί οροί αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της περιποίησης της επιδερμίδας σε όλον τον κόσμο· γι’ αυτό, δεν σταματούμε ποτέ να προσπαθούμε να προσφέρουμε τα πλέον αποτελεσματικά προϊόντα στους πελάτες μας», λέει η Cheryl Vitali, General Manager Kiehl’s Worldwide. «Ήταν σημαντικό να διατηρήσουμε τις ιδιότητες της αρχικής σύνθεσης, που έχουν αγαπήσει οι πελάτες μας, και ταυτόχρονα να δημιουργήσουμε μια βελτιωμένη σύνθεση που θα ανταποκρινόταν στα πρότυπα των κλινικών μελετών μας».

Τώρα, με ακόμα μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, και με την προσθήκη του Υαλουρονικού Οξέος, το Powerful-Strength Line-Reducing Concentrate έρχεται για να προσφέρει στην επιδερμίδα λάμψη και λείανση. Οι χημικοί της Kiehl’s εξισορρόπησαν με προσοχή τη σύνθεση, ώστε να απορροφάται γρήγορα, χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Η νέα αυτή σύνθεση διαθέτει επίσης ευχάριστο άρωμα εσπεριδοειδών.

Αντιγηραντική δράση: μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ακόμα και των βαθιών ρυτίδων. Λάμψη: ορατή βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας. Λείανση υφής: ορατή και απτή βελτίωση της ποιότητας της υφής της επιδερμίδας.

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

12,5% Βιταμίνη C:

10,5% Καθαρή Βιταμίνη C (L-Ασκορβικό Οξύ) – όταν χρησιμοποιείται τοπικά, στο πλαίσιο ενός προγράμματος περιποίησης, συμβάλλει στη μείωση της όψης των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ενώ παράλληλα βελτιώνει ορατά τη λάμψη και την υφή της επιδερμίδας2.

2% Βιταμίνη Cg (Γλυκοζίτης Ασκορβυλίου) – ενεργοποιείται κατά την απορρόφησή της στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται σε προϊόντα περιποίησης που στοχεύουν στην ορατή μείωση των ρυτίδων σε βάθος χρόνου.

Πέραν του ότι αποτελεί απαραίτητο διατροφικό συστατικό και εξαιρετική αντιοξειδωτική ουσία, η Βιταμίνη C είναι αποτελεσματική και κατά την τοπική εφαρμογή της για την περιποίηση της επιδερμίδας3. Η σύνθεσή μας, με 12,5% Βιταμίνη C, παρέχει τα ακόλουθα οφέλη:

Αντιγηραντική δράση: μείωση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, ακόμα και των βαθιών ρυτίδων.

Λάμψη: ορατή βελτίωση της φωτεινότητας της επιδερμίδας.

Λείανση υφής: ορατή και απτή βελτίωση της ποιότητας της υφής της επιδερμίδας.

Υαλουρονικό Οξύ:

Αυτό το μικρού μοριακού μεγέθους Υαλουρονικό Οξύ, απορροφάται γρήγορα και είναι γνωστό για την ικανότητά του να συγκρατεί έως και 1.000 φορές το βάρος του σε νερό. Το Υαλουρονικό Οξύ, που διαστέλλεται κατά την απορρόφησή του, δρα σαν σφουγγάρι έλκοντας υγρασία στις ανώτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Χρησιμοποιείται ευρέως σε προϊόντα περιποίησης που στοχεύουν στην ορατή μείωση των ρυτίδων και στη βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.

Η νέα σύνθεση παρουσιάζει εξαιρετικά ταχεία δράση, βελτιώνοντας την υφή, τη λάμψη και τις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας και, παράλληλα, απαλύνοντας τις βαθιές ρυτίδες σε βάθος χρόνου.

ΚΛΙΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΙΣΧΥΡΑ & ΑΜΕΣΑ

Η νέα σύνθεση παρουσιάζει εξαιρετικά ταχεία δράση, βελτιώνοντας την υφή, τη λάμψη και τις λεπτές γραμμές της επιδερμίδας και, παράλληλα, απαλύνοντας τις βαθιές ρυτίδες σε βάθος χρόνου.

Αμέσως μετά τη χρήση του προϊόντος:

  • Ορατή βελτίωση της υφής της επιδερμίδας.
  • Βελτίωση της λάμψης.
  • Ορατή μείωση των γραμμών στο πρόσωπο.
  • Μετά από 2 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος:
  • Μείωση των γραμμών στις γωνίες του στόματος.
  • Μετά από 4 εβδομάδες χρήσης του προϊόντος:
  • Μείωση των ρυτίδων στο πρόσωπο.
  • Μείωση των βαθιών ρυτίδων.

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.