Πραγματικά ροκάρει η Κωνσταντίνα Μιχαήλ με το καινούριο κούρεμα που ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram. Με το επιμελώς ατημέλητο α λα γκαρσόν, ανάλαφρο, δροσερό που επέλεξε δεν έκοψε μόνο τα μαλλιά της αλλά και 20 χρόνια από το πρόσωπό της.

Ειδικά σε συνδυασμό με το cateye μακιγιάζ που έκανε στα μαλλιά της, το αποτέλεσμα δεν θα μπορούσε να είναι πιο κολακευτικό. Για την ακρίβεια, είναι τόσο κολακευτικό, που μας παρακινεί να κλείσουμε ραντεβού στο κομμωτήριο. Στη λεζάντα της γράφει, με αισιοδοξία: «April- Rocktheworld. Ολα καινούρια με νέο κούρεμα απο τον @dfrankhairsalon thank you bro. Τάση στο makeup sexycat eyes».

Ποια κουρέματα κολακεύουν τις γυναίκες άνω των σαράντα και, ακόμα περισσότερο, των πενήντα;

Για περισσότερες ιδέες, δεν έχουμε παρά να ανατρέξουμε στις μεταμορφώσεις που έχει τολμήσει η ιέρεια της ομορφιάς Μόνικα Μπελούτσι ανά τα χρόνια. Όπως το shag (το μακρύ καρέ με το έντονο φιλάρισμα), οι girly αφέλειες, που φτάνουν μέχρι το ύψος των ματιών, αλλά ακόμα και το πιο σοφιστικέ, κλασικό καρέ, που αφενός δίνει όγκο στα μαλλιά, αφετέρου δεν τονίζει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες. Με τον ερχομό της άνοιξης και το άνοιγμα των κομμωτηρίων, τώρα είναι η ευκαιρία να ανανεώσετε το κούρεμά σας, δημιουργώντας ένα λουκ που μπορεί να λειτουργήσει σαν φυσικό λίφτινγκ.

Δείτε το νέο haircut της Κωνσταντίνας Μιχαήλ:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 

TAGS