Τα όμορφα βαμμένα και περιποιημένα νύχια πάντα μάς ανεβάζουν τη διάθεση. Κάθε φορά που τα κοιτάζουμε, ακτινοβολούμε ικανοποίηση και αυτοπεποίθηση. Γι' αυτή τη σεζόν όμως αποχωριστείτε για λίγο το συντηρητικό french manicure ή τα μονόχρωμα dark nails. Ήρθε η ώρα να σπάσετε τη μονοτονία και να πάρετε μία γεύση από την τάση που έχει βομβαρδίσει το Instagram, καθώς το nail art συνεχώς εξελίσσεται.

Τα bracelet nails είναι ένα τρεντ που ήταν στη μόδα πριν μερικά χρόνια. Τώρα, όμως ο κορεάτικος λογαριασμός της nail artist Unistella επαναφέρει δυναμικά αυτή την τάση. Τι είναι όμως τα bracelet nails; Είναι ένα σχέδιο δημιουργικό και παιχνιδιάρικο, glamorous αλλά και σικ, σε διάφορες παραλλαγές και με βασικό «συστατικό» τα μικρά αξεσουάρ στα νύχια.

Γιατί όμως τα συγκεκριμένα σχέδια κάνουν δυναμικό comeback αυτή την περίοδο; Μα γιατί ο καιρός είναι χειμωνιάτικος και εμείς θέλουμε να δείχνουμε πιο glam, μιας και έρχονται γιορτές.

Μπορεί τα bracelet nails να αποτελούν μία πιο extreme πρόταση, αλλά σίγουρα δεν είναι μόνο για τις πολύ τολμηρές. Εξάλλου, μία δοκιμή αρκεί για να δείτε εάν σας ταιριάζει.

Κεντρική φωτό: Rebecca Grant / Unsplash

Δείτε παρακάτω κάποια σχέδια:

 

 

TAGS