ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λίγο πριν το μαύρισμα. Τα 10 καλύτερα scrub σώματος για κάθε budget

Λίγο πριν ξαπλώσεις στην παραλία για να αποκτήσεις το μπρούτζινο χρώμα που επιθυμείς, πρέπει να κάνεις scrub. Δες τα 10 καλύτερα της αγοράς για κάθε budget.

Λίγο πριν το μαύρισμα. Τα 10 καλύτερα scrub σώματος για κάθε budget

Πριν πας για το το πρώτο σου μπάνιο στη θάλασσα και ξαπλώσεις για να αποκτήσεις το μπρούτζινο χρώμα που τόσο επιθυμείς, πρέπει να κάνεις scrub σώματος. Μόνο έτσι θα μαυρίσεις τέλεια.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα 10 καλύτερα για κάθε budget που υπάρχουν στο φαρμακείο της γειτονιάς σου.

Η επιλογή είναι δική σου.

Λίγο πριν το μαύρισμα. Τα 10 καλύτερα scrub σώματος για κάθε budget
Apivita, Royal Honey Απολέπιση με θαλάσσια άλατα, 20.00 ευρώ. Με άλατα της νεκράς θάλασσας και ελληνικό θαλασσινό αλάτι από το Μεσολόγγι, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει μια αίσθηση αναζωογόνησης.
Korres, Σαπούνι Απολέπισης, 6.60 ευρώ. Τονώνει τη μικροκυκλοφορία και συμβάλλει στη βελτίωση της όψης της επιδερμίδας. Με ενυδατική φυτική γλυκερίνη, βασίζει τη δράση του στο συνδυασμό καφεΐνης (από τις πλέον δημοφιλείς λιποδιαλυτικές ουσίες) με επιλεγμένα ενεργά θαλάσσια συστατικά.
Galenic, Argane Nutrition Gommage soyeux au Savon Noir, 22.00 ευρώ. Εμπνευσμένη από τις παραδόσεις του Μαρόκου, η μεταξένια απολέπιση με μαύρο σαπούνι με μαγευτικό άρωμα και έλαιο Argan, κάνει το δέρμα απαλό, λείο και καθαρό.
Lierac, Hydra Body Scrub, 22.45 ευρώ. Εξαιρετικής απαλότητας, πλούσιο σε εκλεπτυσμένες και δροσερές νότες με μοναδική βελούδινη υφή, προσφέρει τέλεια απολέπιση αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και αναζωογονημένη.
Aven, Gommage Doux Corporelle, 18.50 ευρώ. Μικροσφαιρίδια jojoba σε συνδυασμό με σαλικυλικό νάτριο συμβάλλουν στην ήπια απολέπιση της επιδερμίδας του σώματος ξεμπλοκάροντας τους πόρους και απομακρύνοντας ρύπους από την επιφάνεια της επιδερμίδας. Πλούσιο σε ιαματικό νερό της Avene.
Luxurious, Aquatic Body Treatment Natural Exfoliating Body Scrub Vanilla Madagascar, ευρώ. Με γλυκό άρωμα βανίλιας που τονώνει και αναζωογονεί την επιδερμίδα, απομακρύνοντας τα νεκρά κύτταρα και αναπλάθοντας τον δερματικό ιστό. Με σύνθεση από εκχυλίσματα φρούτων, βοτάνων και γλυκών αμυγδάλων, προσφέρει στην επιδερμίδα μοναδική αίσθηση αναζωογόνησης και απαλότητας, με απαράμιλλη λάμψη και ευεξία.
Darphin, Exfoliant Parfait Corps, 29.00 ευρώ. Με τη βοήθεια των κόκκων από βερίκοκο, προσφέρει μια αποτελεσματική απολέπιση, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και την τραχύτητα στην επιφάνειά του και αφήνουν την επιδερμίδα αναζωογονημένη, καθαρή και λαμπερή. Επιπλέον το εκχύλισμα από φύλλα ροδάκινου συμβάλλει στην απαλλαγή των ακαθαρσιών της επιφάνειας του δέρματος μέσω μιας μικρο-απολέπισης, που επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και το βηθά βοηθώντας να αποκτήσει βελούδινη υφή και λάμψη.
Cleria, Face & Body Cleansing Scrub, 8.70 ευρώ. Η αποτελεσματική του σύνθεση με μικρόκοκκους, σε συνδυασμό με τους ήπιους καθαριστικούς παράγοντες, ανοίγει τους πόρους και καθαρίζει το δέρμα σε βάθος, χωρίς να ξηραίνει ή να ερεθίζει.
Lierac, Gommage Sensoriel Sensopy exfoliant with 3 white flowers hydratation body, 25.80 ευρώ. Απολαυστικό λάδι σε μορφή ζελ με απολεπιστικές ιδιότητες, που αφήνει την επιδερμίδα λεία και τονωμένη. Η πλούσια σύνθεσή του ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα την αρωματίζει με αισθησιακές και θερμές νότες.
Dr. Organic, Moroccan Glow Body Polish Pre Tan Exfoliator, 17.95 ευρώ. Με μικροσωματίδια ηφαιστειακής λάβας και το μοναδικό μίγμα φυσικών, βιοενεργών και βιολογικών συστατικών της dr.organic, το οποίο περιέχει και έλαιο αργκάν, μια εξαιρετικά πλούσια πηγή βιταμινών, αντιοξειδωτικών και ουσιωδών λιπαρών οξέων. Αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα της επιφάνειας του δέρματος, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία, απαλή και ορατά αναζωογονημένη.

Read Next

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.