Μια από τις κορυφαίες περιποιήσεις προσώπου που μπορούμε να απολαύσουμε στο σπίτι είναι τα σέρουμ, που συχνά αμελούμε να προσθέσουμε στη ρουτίνα ομορφιάς μας. Κι όμως πρόκειται για μια κατηγορία προϊόντων που εύκολα, γρήγορα και απόλυτα ανώδυνα, προσφέρει ένα πλήθος από οφέλη στην επιδερμίδα, λειτουργώντας σε κάποιες περιπτώσεις ακόμα και σαν μη επεμβατικό λίφτινγκ.

Δεν είναι όμως όλα τα σέρουμ ίδια. Υπάρχουν κάποια ξεχωριστά brands με μακροχρόνια έρευνα στη δερματολογία και την κοσμητολογία που κρύβουν ιδιαίτερα δραστικά και ταυτόχρονα ακίνδυνα συστατικά στις συσκευασίες τους τα οποία, καθώς απορροφούνται σε βάθος, έχουν και βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα. Ακόμα και αν η συνολική τιμή τους δείχνει αποθαρρυντική, στην πραγματικότητα είναι μια καλή επένδυση αφού η ποσότητα του προϊόντος αντιστοιχεί σε δεκάδες, έως και εκατοντάδες εφαρμογές. Σε σημείο σε ορισμένες περιπτώσεις η μία εφαρμογή να μην ξεπερνά σε κόστος το 0,50 ευρώ.

Δείτε πέντε σέρουμ που μπορείτε να αγοράσετε.

Δείτε το εδώ.

Σέρουμ που αντιμετωπίζει ξηρότητα, ανομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, χαλάρωση, γραμμές και ρυτίδες, Hyaluronic Acid Intensifier, SkinCeuticals, www.dermstore.com, $98 για 180 εφαρμογές.

Δείτε το εδώ.

Αντιμετωπίζει ξηρότητα, χαλάρωση, δυσχρωμίες, βλάβες από περιβαλλοντικούς παράγοντες, γραμμές, ρυτίδες. C E Ferulic, SkinCeuticals, www.dermstore.com, $166 για 90 εφαρμογές.

Δείτε το εδώ.

Για διογκωμένους πόρους, ανομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, θαμπάδα, φλεγμονή, ξηρότητα. TNS Recovery Complex®, SkinMedica, www.dermstore.com, $179.00 για 180 εφαρμογές.

Δείτε το εδώ.

Για διογκωμένους πόρους, δυσχρωμίες, λεπτές γραμμές και ρυτίδες, χαλάρωση, ακμή, βλάβες από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Limited Edition GOOD GENES All-In-One Lactic Acid Treatment, Sunday Riley, www.dermstore.com, $158 για 90 εφαρμογές.

Δείτε το εδώ.

Για αφυδάτωση, θαμπή όψη, χαλάρωση, ανομοιόμορφη όψη επιδερμίδας, γραμμές και ρυτίδες. Strawberry Rhubarb Hyaluronic Serum, Eminence Organic Skin Care, $48 για 180 εφαρμογές.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Photo: taylor hernandez / Unsplash

TAGS