Βασισµένη σε πάνω από 15 χρόνια έρευνας των επιπτώσεων της ρύπανσης στην υγεία της επιδερμίδας και µετα από παρακολούθηση 3.200 γυναικων σε καποιες από τις πόλεις του κόσμου µε τα υψηλότερα επίπεδα ρύπανσης, η Biotherm προσδιόρισε τους 6 βασικούς τρόπους µε τους οποίους η ρύπανση επηρεάζει την επιδερµίδα: διαστέλλει τους πόρους, αυξάνει τη λιπαρότητα, ενισχύει το στρες που προκαλεί γήρανση, αυξανει τις καφε κηλίδες, την ευαισθησία και την τραχύτητα.

Το 2017, η Biotherm δηµιούργησε νεες προοτπικες για τις γυναίκες που ζουν στην πόλη παρουσιάζοντας τη Skin Oxygen, την πρώτη σειρά περιποίησης για αποτοξίνωση που αντιµετωπίζει προβλήματα επιδερµίδας σχετιζόμενα µε τη ζωή στην πόλη.

Σηµερα, υπόσχεται ακόµα περισσότερα: το 2018, η Biotherm παρουσιαζει ένα νέο προιόν που αξιοποιεί τη φυσική αποτοξινωτική δύναµη του εκχυλίσµατος φύκους Chlorello, για να προστατεύει την επιδερμίδα και να την επανορθωνει στη διαρκεια της νύχτας, την Skin Oxygen Restoring Overnight Care.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Πάρτε βαθιά αναπνοή. Αισθανθείτε το κύµα καθαρού αερα.

Η νυχτερινή αποτοξίνωση της επιδερμίδας 

Η Biotherm κατανοεί ότι οι γυναίκες που ζουν στην πόλη εκτίθενται σε περισσότερες καθηµερινές επιθέσεις, όπως η ρύπανση και οι υπεριώδες ακτίνες. Ειδικα σχεδιασµένη για τη γυναίκα που θέλει να αποτοξινωνει την επιδερµίδα της, η νέα Skin Oxygen Restoring
Overnight Core της δίνει τη δυνατότητα να επανορθωνει την επιδερµίδα της στη διαρκεια του νυχτερινού ύπνου. Σαν 8ωρη πνοή καθαρού αέρα, η Skin Oxygen Restoring Overnight Care προσφέρει στην επιδερµίδα ένα νυχτερινό καταφύγιο από τις επιθέσεις της ζωής στην πόλη. Μόλις ακουµπήσετε το κεφαλι σας στο µαξιλαρι, η επιδερµίδα µπαίνει σε λειτουργία αποτοξινωτικής επανόρθωσης, ενώ είναι απόλυτα προστατευμένη από τις επιθέσεις της ζωής στην πόλη. Η επιδερμίδα ξυπνα φρέσκια το πρωί, χαρη σε ένα καινοτόµο συνδυασμό συστατικών: 

-H αποτοξινωτική δύναμη του εκχυλίσµατος φύκους ChloreIIo: γνωστό ως το "φύκος που αναπνέει", έχει τη µοναδική ικανότητα να παραγει το βαρος του σε καθαρό οξυγόνο. Η σύνθεση προσφέρει στην επιδερμίδα που ζει στην πόλη προστασία για τις φθορές που σχετίζονται µε τη ρύπανση. Η επιδερμίδα είναι πιο λεία, πιο καθαρή και λαµπερή.

-To υαλουρονικό οξύ, ένα από τα φυσικα συστατικό του δέρματος, ενισχύει την ικανότητα της επιδερµίδας να επανορθωνεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

7 νύχτες για απoτoξίνωση της επιδερµίδας

Από το πρώτο πρωί:

Η επιδερμίδα είναι ενυδατωμένη
και πιο απαλή.

Η επιδερμίδα διατηρεί την ιδανική
της υγρασία για 24 ώρες.

Μετα από 7 νύχτες, η επιδερμίδα έχει µεταμορφωθεί:

Πιο «γεμάτη» αναπληρωµένη
επιδερμίδα

Ετπδερμίδα με πιο φωτεινή και πιο
ομοιόμορφη όψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Το πρόγραμμα αποτοξίνωσης

Η ζωή στην πόλη µπορεί να προκαλεί άγχος. Όµως αυτό δεν χρειάζεται να αποτυπώνεται στο πρόσωπό σας. Η νέα σειρά Skin
Oxygen προστατεύει την επιδερμίδα σας οπό τις επιθέσεις της αστικής ρύπονσης - τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα. 

1o BHMA - ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ:

Απελευθερώστε την επιδερμίδα σας από τις τοξίνες της πόλης χρησιμοποιώντας το Skin Oxygen Depolluting Cleanser για αποτελεσματικό καθαρισμό. Συνεχίστε με μια δόση τςη ανάλαρφης σαν νερό Skin Oxygen Oxygenating Lotion γιια βελτίωση, φωτεινότητα και έλεγχο της παραγωγής σμήγματος καθόλη τη διάρκεια της ημέρας. 

2 φορές την εβδοµάδα: Για να αποτοξινώσετε την επιδερμίδα σας από τους ρύπους της πόλης εφαρμόστε τη μάσκα με ορυκτή άργιλο Skin Oxygen Wonder Mud. 

2ο ΒΗΜΑ - ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ & ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ:

Για ένα πρόγραμμα ημέρας που δημιουργεί µιά προστάτευτική ασπίδα 360 µοιρών ενάντια στο στρες της ζωής στην πόλη: Χρησιµοποιήστε τη δροσιστική υφή gel του Skin Oxygen Cooling Gel για καθαρή, αγνή ενυδάτωση.

Για µιά νυχτερινή τελετουργία που κάνει υπερωρίες ενάντια στις επιθέσεις της ζωής στην πόλη, θέτοντας την επιδερµίδα σας στη βέλπστη λειτουργία επανόρθωσης: Εφορµόστε την εκπληκτική υφή της νέας Skin Oxygen Restoring Overnight Care µε τις ειδικές πέρλες που λιώνουν όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα, για να καταπολεμήσουν τη φθορά της ζωής στην πόλη που συσσωρεύεται κατά τη διάρκειά της ημέρας και να προσφέρουν νυχτερινή αποτοξίνωση.

Η νέα Skin Oxygen Restoring Overnight Care κοστίζει 56 ευρώ.

 

TAGS