Τα smokey eyes είναι από τα πιο αγαπημένα μακιγιάζ ματιών, ειδικά την περίοδο που χειμωνιάζει, καθώς η χρωματική παλέτα στις αποχρώσεις του γκρι και του μαύρου ταιριάζουν με την ψυχολογία μας και τον καιρό. Το έχουμε δει παντού, σε editorial μόδας, στην πασαρέλα, στο κόκκινο χαλί και σε πολλές street εμφανίσεις.

Τη νέα αυτή τάση στο μακιγιάζ την έχουμε δει παντού, σε editorial μόδας, στην πασαρέλα, στο κόκκινο χαλί και σε πολλές street εμφανίσεις.
Η Bella Hadid στην πιο οmbre εκδοχή του Smokey Winged Liner eyes, σε after party στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Αυτή τη χρονιά όμως, το φθινοπωρινό μακιγιάζ επιτάσσει smokey eyes στην πιο μοντέρνα, εξελιγμένη και υπερβολική εκδοχή τους. Τα Smokey Winged Liner eyes, όπως τα έχουν ονομάσει οι make up artist, απαιτούν πολύ έντονο eyeliner, glitter και μαύρο μολύβι. Αυτή τη νέα, εκκεντρική τάση την έχουν ήδη υιοθετήσει στις εμφανίσεις τους it-girls και celebrities, όπως η Lady Gaga στο κόκκινο χαλί του Madison Square Garden στα φετινά Grammies και η Bella Hadid στην πιο οmbre εκδοχή του σε after party στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

Η Lady Gaga με σαγηνευτικό βλέμμα στο κόκκινο χαλί του Madison Square Garden στα φετινά Grammies
Τα Smokey Winged Liner eyes, όπως τα έχουν ονομάσει οι make up artist, απαιτούν πολύ έντονο eyeliner, glitter και μαύρο μολύβι.

Εάν θες λοιπόν να αποκτήσεις και εσύ το σαγηνευτικό αυτό βλέμμα, δες το παρακάτω βίντεο για τα Smokey Winged Liner eyes και ακολούθησε προσεκτικά τα βήματα. Να θυμάσαι πάντα πως το συγκεκριμένο μακιγιάζ απαιτεί σωστά εργαλεία, έναν καλό συνδυασμό χρωμάτων, απαλά χείλη στις αποχρώσεις του μπεζ ή του ροζ παλ και διάθεση για λάμψη και γοητεία.

Δείτε το αναλυτικό βίντεο:

 

TAGS