Τη χρονιά που πέρασε μπορεί να μη βγήκαμε πολύ ή σχεδόν καθόλου, αλλά μάθαμε αρκετά καινούργια πράγματα. Μάθαμε λέξεις και όρους που δεν είχαμε ακούσει ποτέ ξανά στη ζωή μας, αποκτήσαμε μία τελείως νέα επαφή με τις παγκόσμιες, ιατρικές εξελίξεις, αγκαλιάσαμε το online shopping και είδαμε βίντεο στο YouTube για το πώς μπορούμε να κουρευτούμε στο σπίτι μόνες μας. 

Από τα αυτοσχέδια σεμινάρια για το πώς να «πάρεις» τις άκρες της φράτζας σου μόνη σου μέχρι τη νέα τάση στα μαλλιά που προτείνει στις γυναίκες να αφήσουν άβαφα τα μαλλιά τους, υιοθετώντας μία ασημένια απόχρωση στην κουπ τους, το 2020 υπήρξε ένα μικρό ταξίδι ανακάλυψης όσο αναφορά στους τρόπους που αναγκάστηκε να εφεύρει η καθεμία από εμάς προκειμένου να επιβιώσει στιλιστικά.

Και κάπου εδώ είναι που μπαίνουν στο παιχνίδι μερικά «θαυματουργά» προϊόντα ομορφιάς,  τα οποία μπορεί να μην αντικαθιστούν απόλυτα τον ρόλο του κομμωτή στη ζωή σου, αλλά σίγουρα παίζουν σημαντικό ρόλο στο να εξακολουθήσεις να έχεις υγιή, όμορφα μαλλιά ακόμα και τις περιόδους που δεν μπορείς να κουρευτείς

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Και επειδή η ψαλίδα ή οι σπασμένες άκρες δεν ξέρουν να κάνουν υπομονή ούτε σε συνθήκες ολικού lockdown και πανδημίας, ίσως η μοναδική λύση είναι να βρεις κι εσύ το κατάλληλο, μαγικό μπουκαλάκι που θα θωρακίσει την τρίχα σου, θα την κάνει πιο ανθεκτική απέναντι στη φθορά του χρόνου και θα ενισχύσει την υγεία των μαλλιών σου παρά το γεγονός ότι έχεις μήνες να κουρευτείς.

Όπως λέει η beauty expert, Mica Ricketts, τα περισσότερα από τα παρακάτω προϊόντα δεν είναι τίποτα περισσότερο από δυνατά serum. Η διαφορά τους από τα υπόλοιπα serum για τα μαλλιά, τα οποία κυκλοφορούν ευρέως στην αγορά, είναι ότι αυτά κάνουν αληθινά πολύ καλή δουλειά, διατηρώντας άψογα τα μακριά μαλλιά με ένα πέρασμα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δες το εδώ

Philip Kingsley Bond Builder Split End Repair (£26)

Δες το εδώ

Virtue Labs Perfect Ending Split End Serum (£38)

Δες το εδώ

GHD Advanced Split End Therapy (£22)

Δες το εδώ

Oribe Split End Seal (£45)

Δες το εδώ

Grow Gorgeous Balance Split Ends Serum (£23)

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS