Το παιχνίδι της αποπλάνησης θυμίζει μια παρτίδα σκάκι, αφού κάθε κίνηση συνδυάζει το ένστικτο με τον προσεκτικό σχεδιασμό αποφασίζοντας, σε μεγάλο βαθμό, την έκβαση. Κορυφαία σκακίστριά του η Κίρα Νάιτλι, η οποία με τη διαχρονική και φινετσάτη γοητεία της αποτελεί αγαπημένη μούσα του Chanel.

Διόλου απροσδόκητα λοιπόν ο οίκος επιλέγει την ηθοποιό για την καμπάνια του νέου γυναικείου αρώματος Coco Mademoiselle L'Eau Privée, μια οικεία εκδοχή του Coco Mademoiselle, όπου οι ζωηρές νότες των εσπεριδοειδών μαζί με τον αισθησιασμό του patchouli προσδίδουν στο άρωμα μια μοναδική ένταση που προκαλεί εθισμό.

Πράγματι, ενορχηστρωμένο από τον αρωματοποιό του πολυτελούς brand, Olivier Polge, και τα εργαστήρια Chanel, το Coco Mademoiselle L’ Eau Privee σχεδιάστηκε ώστε να γίνει η νέα μας ιεροτελεστία πριν πέσουμε στο κρεβάτι, ψεκάζοντάς το στην επιδερμίδα μας, στα μαλλιά μας ή ακόμα και σε ένα νεγκλιζέ.

Η συσκευασία του, ντυμένη με ένα διάφανο βέλο και υπογεγραμμένη με μια χρυσή, κομψή γραμματοσειρά, το μετατρέπει στο απόλυτο φετίχ των γυναικών που λατρεύουν τα πολυτελή ελιξίρια.

Στο νέο σποτ η Κίρα Νάιτλι μπαίνει σε ένα ατμοσφαιρικό δωμάτιο, ίσως πολυτελούς ξενοδοχείου, και επιδίδεται σε μια παρτίδα σκάκι μέχρι που ένα χτύπημα στην πόρτα υπονοεί ότι η βραδιά θα συνεχιστεί με πιο συναρπαστικές περιπέτειες.

Δείτε το νέο σποτ του Coco Mademoiselle L’ Eau Privee με την Κίρα Νάιτλι:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
 

TAGS