Μπορεί κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή και των πρώτων χρόνων της δεκαετίας των 20 να μη δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στη φροντίδα της επιδερμίδας μας, αλλά η αλήθεια είναι ότι το δέρμα μας χρειάζεται ενυδάτωση και περιποίηση σε κάθε ηλικία. Συνήθως το «καμπανάκι» για εμάς τις γυναίκες χτυπάει περίπου στην ηλικία των 30 όταν και συνειδητοποιούμε ότι το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται καθημερινά, φροντίδα και αγάπη.

Συνήθως το «καμπανάκι» για εμάς τις γυναίκες χτυπάει περίπου στην ηλικία των 30 όταν και συνειδητοποιούμε ότι το δέρμα μας είναι ένας ζωντανός οργανισμός που χρειάζεται καθημερινά, φροντίδα και αγάπη.

Η ανάγκη για καθημερινή περιποίηση έχει οδηγήσει στη δημιουργία αμέτρητων προϊόντων των οποίων η ευλαβική χρήση μπορεί πραγματικά να οδηγήσει σε θεαματικά αποτελέσματα. Ενυδάτωση, προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία και αντιγήρανση είναι οι τρεις βασικοί άξονες στους οποίους κινούνται σχεδόν όλες οι γυναίκες.

Και αν η ενυδάτωση θεωρείται η προετοιμασία του δέρματος, η αντιγήρανση και κυρίως τα προϊόντα της, είναι αυτή στην οποία ποντάρουμε ώστε να διατηρήσουμε το δέρμα μας λαμπερό, υγιές και φρέσκο για όσο το δυνατόν περισσότερο.

Στο παρακάτω βίντεο, αναλύουμε την έννοια της αντιγήρανσης, τη δράση των προϊόντων αλλά και τη σωστή εφαρμογή τους.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS