Οι άνθρωποι έχουμε στο μυαλό μας διαφορετικά σημάδια για να ορίσουμε τις διάφορες περιόδους της ζωής μας. Για παράδειγμα, το καλοκαίρι, το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι, μπορεί να αφήνει σε όλους μας την ίδια αίσθηση, αλλά δεν ξεκινάει για όλους την ίδια χρονική στιγμή. Άλλοι μετρούν την αφετηρία του με το πρώτο μπάνιο, άλλοι με το πρώτο χαλαρό top που θα αποκαλύπτει τα χέρια τους, άλλοι με τα πρώτα πέδιλα και πάει λέγοντας.

Το δικό μου καλοκαίρι ξεκινάει με τις μυρωδιές. Κάτι αλλάζει στον αέρα πέρα από τη θερμοκρασία που ανεβαίνει. Και αλλάζω και εγώ. Τα καλλυντικά μου επίσης. Συγκεκριμένα, το δικό μου καλοκαίρι ξεκινάει μόλις απλώσω στο σώμα μου το νέο, ενυδατικό λάδι της Hei Poa. Κάθε φορά η ίδια προσμονή. Τι άρωμα θα με κατακλύσει φέτος; Τι χρώματα θα έχει το μπουκάλι; Πόσο «καλοκαίρι» θα νιώσω, όταν το απλώσω στο σώμα μου; Η απάντηση κάθε φορά ξεπερνάει τις προσδοκίες.

Το δικό μου καλοκαίρι ξεκινάει, μόλις απλώσω στο σώμα μου το νέο, ενυδατικό λάδι της Hei Poa!

Θυμάμαι χαρακτηριστικά μια ιστορία με μία φίλη, που ταυτίστηκε μαζί μου 100%, όταν της χάρισα ένα καλοκαίρι, πριν δυο χρόνια, ένα λάδι Hei Poa. Δε γνώριζε το brand και δέχτηκε το δώρο με χαρά. Αλλά η χαρά της κορυφώθηκε, όταν το δοκίμασε. Με πήρε τηλέφωνο πανευτυχής, μου έστειλε μήνυμα με πολλές καρδούλες και την επόμενη φορά που συναντηθήκαμε είχε προμηθευτεί κι άλλα καλλυντικά Hei Poa στο νεσεσέρ της. Συγκεκριμένα, είχε πάρει ένα αντηλιακό λάδι και ένα άρωμα!

Το Monoi Oil Tahiti Lime εμφανίστηκε σε κομψό μπουκάλι με εξωτική εμφάνιση κλείνοντας μέσα του μοναδικά αρώματα.

«Τώρα με καταλαβαίνεις», της λέω. «Μόνο σε καταλαβαίνω; Hei Poa για πάντα», φωνάζει μιας και το όνομα του brand βοηθάει τα χαρούμενα επιφωνήματα, μοιάζει να τα προκαλεί.

Φέτος, η επιθυμία μου ήταν μεγαλύτερη. Ήθελα πραγματικά κάτι να με φροντίσει αλλά ταυτόχρονα να με «ξυπνήσει» και να με τονώσει. Και η επιθυμία μου εκπληρώθηκε λες και κάποιο μαγικό τζίνι την άκουσε κρυφά. Το Monoi Oil Tahiti Lime εμφανίστηκε σε κομψό μπουκάλι με εξωτική εμφάνιση κλείνοντας μέσα του μοναδικά αρώματα.

Το Monoi Oil Tahiti Lime εμφανίστηκε σε κομψό μπουκάλι με εξωτική εμφάνιση κλείνοντας μέσα του μοναδικά αρώματα.

Το φρουτώδες και φλοράλ όξινο άρωμά του ανακαλεί μία αίσθηση απόδρασης, μια ανεμελιά που είχα τόσο μεγάλη ανάγκη.

Τo Μοnoi Oil Tahiti Lime εμπεριέχει στο ευεργετικό έλαιο καρύδας από την Ταϊτή εκχύλισμα λάιμ και άνθους Tiaré δίνοντάς του ένα υπέροχο, φρουτώδες και λουλουδένιο άρωμα -ένιωσα σα να βρίσκομαι σε ένα κατάμεστο κήπο από λεμονιές, δέντρα φραντζιπάνι και αφροδισιακή βανίλια.

Το φρουτώδες και φλοράλ όξινο άρωμά του ανακαλεί μία αίσθηση απόδρασης, μια ανεμελιά που είχα τόσο μεγάλη ανάγκη. Αυτό ακριβώς ήθελα για να αρχίσω το καλοκαίρι μου. Να φέρω την αίσθηση των διακοπών πιο κοντά.

Την επόμενη μέρα όλα ήταν ήδη πιο ανάλαφρα στο μυαλό μου. Είχα κάνει ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά μου με το λάδι και το είχα ξεπλύνει. Το αποτέλεσμα ήταν να με περιβάλλει μια φρεσκάδα σαν αύρα, σαν προστατευτικό χάδι. Βγαίνοντας από το ντους, άπλωσα στο σώμα μου ενώ ήταν ακόμα νωπό, το νέο μου «κόλλημα», το Μοnoi Oil Tahiti Lime και αυτό με αποζημίωσε χαρίζοντάς μου ένα ευωδιαστό φίλτρο απαλότητας.

Φτάνοντας στο γραφείο έχω την όρεξη να σχεδιάσω εκδρομές για μπάνια σε κοντινές παραλίες της Αττικής και να αφήσω ό,τι μπορεί να μου χαλάει τη διάθεση πίσω μου.


 

Ενημερώσου για τις σειρές προϊόντων περιποίησης Hei Poa στο www.heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr/locations

Tag us: @heipoa.gr

Spread the news: #heipoagr #tahitilime #tropical

 

 

Photo: Unsplash 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS