Η Erin Jahns είναι beauty editor που ζει και εργάζεται στη Νέα Υόρκη. Οι εταιρίες καλλυντικών είναι απόλυτα προσβάσιμες σε εκείνη, ενώ δίνει κείμενα σε μεγάλα σάιτ και έντυπα. 

Η Jahns αποφάσισενα πει μία διαφορετική ιστορία στο κοινό της γράφονται ένα μεγάλο κείμενο για την μητέρα της, η οποία σήμερα είναι 71 ετών, και η οποία έτρεφε πάντα μία ιδιαίτερη αδυναμία στη ζάχαρη. Όπως λέει η Erin, όμως, μετά από ένα περιστατικό που την έστειλε στο νοσοκομείο με αυξημένος καρδιακούς παλμούς και δύσποια, οι γιατροί την συμβούλευσαν να μειώσει όσο περισσότερο γινόταν την κατανάλωση των γλυκών. 

Όλα αυτά συνέβησαν όταν η μητέρα της Jahns ήταν 65 ετών. Σήμερα, 6 χρόνια μετά, η beauty editor εξηγεί πως η μαμά της έχει παρατηρήσει μία πολύ σημαντική αλλαγή στο δέρμα της, από τη στιγμή που έκοψε σχεδόν τελείως τη ζάχαρη. «Κάθε φορά που μιλάμε στο τηλέφωνο φροντίζει να μου υπενθυμίζει πόσο πιο όμορφο έχει γίνει το δέρμα της τώρα που δεν τρώει πια γλυκά».

Η μητέρα της Jahns μέσα από μία εικόνα που ανέβασε η beauty editor στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Βέβαια μία παράγραφο παρακάτω η Erin λέει πως η νέα φάση νεότητας της μαμάς της έφερε στη ζωή της και ένα ολοκαίνουργιο ενδιαφέρον σχετικά με τα καλλυντικά προϊόντα. Πλέον η 71χρονη γυναίκα καθάριζε εντατικά το πρόσωπο της κάθε πρωί και κάθε βράδυ, ενώ ανακάλυψε και τον μαγικό κόσμο των serum. 

Μάλιστα, όπως γράφει η ίδια πια κανείς δεν πιστέυει πως η μητέρα της είναι 71 χρονών. «Την βλέπουν, τους το λέω και δεν μπορούν να το πιστέψουν. Κι όμως, η μαμά μου οφείλει τη νεανικότητα της στην πλήρη απουσία ζάχαρης από τον οργανισμό της και σε ένα οικονομικό προϊόν που η ίδια αποκαλεί θαυματουργό και το οποίο έχει αλλάξει εντελώς την εικόνα του προσώπου της».

Λέγεται Timeless και η Jahns ορκίζεται πως όντως κάνει δουλειά. Κοστίζοντας μόλις 15 ευρώ (17 δολάρια) αυτό το προϊόν που μπορεί να αγοράσει κανείς στο Amazon είναι ένας λόγος να βάλουμε κι εμείς το serum στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης μας. 

Δες το εδώ

Timeless Coenzyme Q10 Serum ($17)

Δες το εδώ

Timeless Matrixyl Synthe'6 Serum ($15)

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

TAGS