ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Καλοκαιρινή αύρα: Τα unisex καλλυντικά που θα φέρουν τη θάλασσα στο μπάνιο σας

Αποσμητική λοσιόν και αρωματικό χώρου με ξύλινα στικς είναι οι νέες αφίξεις που ολοκληρώνουν τη σειρά, χαρίζοντας στο σώμα αλλά και στον χώρο μια μοναδική αίσθηση.

Καλοκαιρινή αύρα: Τα unisex καλλυντικά που θα φέρουν τη θάλασσα στο μπάνιο σας

Δύο νέα προϊόντα έφθασαν στην Ελλάδα ολοκληρώνοντας την αρωματική σειρά Fior di Salina* της L’Erbolario, ταξιδεύοντας εκείνη και εκείνον στον υπέροχο, υδάτινο κόσμο των αλυκών Conti Vecchi, νότια της Σαρδηνίας! Εκεί όπου πάλλευκα βουνά από αλάτι μοιάζουν να αντανακλούν την κίνηση της θάλασσας και πανέμορφα ροζ Φλαμίνγκο απολαμβάνουν τη γαλήνη ενός τοπίου μαγικού. Από αυτές λοιπόν τις αλυκές προέρχεται το θαλασσινό αλάτι, το ειδικό συστατικό που ενέπνευσε τα εργαστήρια της L’Erbolario να δημιουργήσουν την αρωματική σειρά Fior di Salina ή αλλιώς (λουλούδι της αλμύρας) . Αποσμητική Λοσιόν και Αρωματικό Χώρου με ξύλινα στικς είναι οι νέες αφίξεις που ολοκληρώνουν τη σειρά, χαρίζοντας στο σώμα αλλά και στον χώρο μας μια μοναδική αίσθηση ευεξίας.

*Η σειρά απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες.

Καλοκαιρινή αύρα: Τα unisex καλλυντικά που θα φέρουν τη θάλασσα στο μπάνιο σας
Fior Di Salina Αποσμητική Λοσιόν με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi /250 ml, Π.Λ.Τ:15.50 €

Μια αποσμητική λοσιόν που χαρίζει φρεσκάδα κι άνεση όλη την ημέρα! Με τονωτικό, αναζωογονητικό αποσταγμένο νερό από φύλλα Κουμαριάς και αποστάγματα από Σαλικόρνια και Μαστιχόδεντρο αντισταθμίζει την υπερβολική εφίδρωση προσφέροντας πολύτιμη αποσμητική προστασία. Ιδανική για μετά το μπάνιο, γίνεται απαραίτητη σύμμαχος για το ιδιαίτερα ευαίσθητο δέρμα που κοκκινίζει εύκολα.

Fior Di Salina /200 ml, Π.Λ.Τ:33.00 €

Αρωματικό χώρου με ξύλινα στικς με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi

Ένα αρωματικό χώρου που θα χαρίσει σε κάθε γωνιά του σπιτιού σας υδάτινα δροσερά αρώματα. Βυθίζοντας τα ξύλινα στικς στο αρωματισμένο διάλυμα, απελευθερώνονται στον χώρο οι αλμυρές και θαλασσινές νότες του Fior Di Salina, δημιουργώντας την αίσθηση της φρέσκιας αύρας της Μεσογείου.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΕΙΡΑ FIOR DI SALINA

Fior Di Salina

Ελαιώδες scrub για το σώμα

με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi

Ένα scrub που χαρίζει απαράμιλλη ευεξία και ενέργεια σε πνεύμα και σώμα. Από τις αλυκές της Μεσογείου προέρχεται το βασικό συστατικό της σύνθεσής του, το θαλασσινό αλάτι. Προσφέρει με το μασάζ μια εξαιρετική απολεπιστική δράση αφήνοντας την επιδερμίδα μοναδικά λεία, απαλή και ανανεωμένη.

500 gr, Π.Λ.Τ:26.00€

Fior Di Salina

Κρέμα Σώματος

με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi

Μία κρέμα με διπλή δράση. Φροντίζει την επιδερμίδα χάρη στα φυτικά δραστικά εκχυλίσματα από αλμυρίκι, κουμαριά και μαστίχα ενώ παράλληλα την αγκαλιάζει με ένα υπέροχο υδάτινο, δροσερό άρωμα.

Μια εκπληκτική κρέμα σώματος που συνδυάζει την αύρα της θάλασσας με τα αρώματα των φρούτων της Μεσογείου.

200 ml, Π.Λ.Τ: 22.00€

Fior Di Salina

Άρωμα

Ένα άρωμα που χαρίζει μια υπέροχη αίσθηση ηρεμίας και ευεξίας, κατάλληλο για εκείνη και εκείνον. Μία αρωματική cart postal από τη Μεσόγειο, στην οποία οι υδάτινες και αλμυρές νότες της θαλασσινής συμφωνίας ενώνονται με μυρωδιές εσπεριδοειδών της παράκτιας βλάστησης από περγαμόντο, ίριδα και ελίχρυσο.

50 ml, Π.Λ.Τ: 27.70€

Fior Di Salina

Αφρόλουτρο

Με θαλασσινό αλάτι από τις Αλυκές Conti Vecchi

Ένα αφρόλουτρο που καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα και της χαρίζει μία ευχάριστη αίσθηση δροσιάς, σαν μία βουτιά στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου.

Το αποσταγμένο νερό των φύλλων κουμαριάς δροσίζει ενώ το θαλασσινό αλάτι προσφέρει αναζωογόνηση και τόνωση. Το εκχύλισμα από αλμυρίκι ενυδατώνει την επιδερμίδα ενώ το εκχύλισμα μαστίχας την προστατεύει και της χαρίζει απαλή και λεία υφή.

250 ml, Π.Λ.Τ: 10.70€

Σχετικά με τη L’ Erbolario

Η L 'Erbolario ιδρύθηκε στο Lodi το 1978, σε ένα μικρό κατάστημα εξειδικευμένο στα φυτικά καλλυντικά, όμως στην πραγματικότητα είχε ήδη δημιουργηθεί πολύ πριν στo όραμα των δύο ιδρυτών της, του βιολόγου Franco Bergamaschi και της συζύγου του κοσμετολόγου Daniela Villa. Πηγές τους, παλιά σημειωματάρια με συνταγές, πρωτόκολλα υγείας και ομορφιάς, εγχειρίδια υγιεινής από παλιά βιβλιοπωλεία και άγραφες διαδικασίες για τη φροντίδα του δέρματος που περνούσαν από γενιά σε γενιά. Η γνώση που αποκτήθηκε, εξελίχθηκε και αναπτύχθηκε μέσα από σχεδόν 40 χρόνια δουλειάς. Μέσα από διαρκή και πολυσύνθετη επιστημονική έρευνα, η L’ Erbolario συνδύασε και παγίωσε μία συμμαχία ανάμεσα στην εμπειρία του παρελθόντος και τις κατακτήσεις του μέλλοντος. Μία ιστορία επιτυχημένης συνύπαρξης Ανθρώπου-Φύσης, μία ιστορία επιτυχίας που τώρα απλώνεται πολύ έξω από την πόλη που γεννήθηκε. Η L’ Erbolario, από μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση, είναι πια μία διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία στα φυτικά δερμοκαλλυντικά. Σκοπός μας είναι να «μεταφράσουμε» την ανεξάντλητη σοφία της φύσης σε αποτελεσματικά φυτικά καλλυντικά, με πλήρη σεβασμό στο οικοσύστημα.

www.erbolario.gr

Ακολουθήστε μας:

Facebook Page: L’ Erbolario Greece

Instagram Page: @erbolario_greece

Φωτό: @philhearing

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.