ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Και εσύ λάμπεις Barbie μου

Ανακαλύψτε τις μάσκες που επαναφέρουν άμεσα την λάμψη στο πρόσωπο σας και εξαφανίζουν τα σημάδια της κούρασης μέσα σε χρόνο dt.   

Και εσύ λάμπεις Barbie μου
Δεν έχετε χρόνο για χάσιμο. Συνήθως, γυρίζετε εξαντλημένες από το γραφείο και όταν κοιτιέστε στον καθρέφτη αναρωτιέστε που πήγε η φρεσκάδα που είχατε όταν ξυπνήσετε και πως θα καταφέρετε να βγείτε αξιοπρεπώς για ένα ποτό. Τότε είναι η σωστή στιγμή να χρησιμοποιήσετε τις μάσκες που σας προτείνουμε. Μετά από έναν καλό καθαρισμό και αφού εφαρμόσετε μία από τις παρακάτω, εφτά συνθέσεις είναι βέβαιο ότι το πρόσωπο σας θα ανακτήσει την ελαστικότητα του και θα ξαναβρεί την χαμένη του λάμψη. Σημειώστε, παρακαλώ.
Και εσύ λάμπεις Barbie μου

Η Turmeric & Cranberry Seed Energizing Radiance Masque της Kiehl’s αναζωογονεί άμεσα την θαμπή και κουρασμένη επιδερμίδα. Περιέχει εκχύλισμα κουρκουμά που έχει καταπραϋντικές, αντιοξειδωτικές, αντισηπτικές και σμηγματορυθμιστικές ιδιότητες για να μπορεί να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τις ατέλειες και να επαναφέρει την φωτεινότητα καθώς και εκχύλισμα κράνμπερι τα οποία απολεπίζουν απαλά το δέρμα για να τονωθεί και να αναζωογονηθεί άμεσα.

Την Face Mask With Sea Lavender της Apivita που είναι μια μάσκα άμεσης ενυδάτωσης και φρεσκάδας. Στην σύνθεση της θα βρείτε θαλάσσια λεβάντα που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου και ανανεώνει την επιδερμίδα, βιολογικό έλαιο καλέντουλας και σιτέλαιο που θρέφουν το δέρμα καθώς και έλαια λεβάντας και τριαντάφυλλου που έχουν καταπραϋντικές ιδιότητες και απογειώνουν την ενυδάτωση.
Την μάσκα Drops of Youth™ Bouncy Sleeping Mask της Body Shop που θα σας βοηθήσει να ξυπνήσετε νεότερες και λαμπερές όσο ποτέ άλλοτε. Ενισχυμένη με βλαστοκύτταρα από Edelweiss, είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να μένει σταθερή στο πρόσωπο κατά την διάρκεια του ύπνου προσφέροντας γενναιόδωρα τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα.
Την Flashmud Brightening Therapy της GlamGlow που μπορείτε να βρείτε στα Sephora και η οποία υπόσχεται λαμπερή, ελαστική και σέξι επιδερμίδα. Το μυστικό επιτυχίας της οφείλεται στην τεχνολογία TEAOXI® που είναι εμπλουτισμένη με φύλλα λευκής σημύδας και προσφέρει μέγιστα αποτελέσματα λεύκανσης. Επίσης, περιέχει WhiteEnergyTM για ομοιόμορφο και φωτεινό χρώμα καθώς και FlashlucentTM για τέλεια καθαρότητα στην επιδερμίδας σε τρία επίπεδα απολέπισης.
Την Dragon’s Blood Eye της Rodial που θα βρείτε αποκλειστικά στα Attica για να αποκτήσετε άμεσα λαμπερό και νεανικό βλέμμα. Με σύνθεση που περιέχει το εκχύλισμα Dragon's Blood το οποίο προέρχεται από το δέντρο Croton Lechleri και περιέχει γλυκερίνη, νερό και εκχύλισμα από ρετσίνι Croton Lechleri μπορεί και γεμίζει τις λεπτές γραμμές ενώ δίνει το αποτέλεσμα πολύωρου ύπνου μειώνοντας το πρήξιμο και την αίσθηση των μαύρων κύκλων.
Την Premium Le Masque Supreme της Lierac η οποία αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια της γήρανσης προσφέροντας άψογη επιδερμίδα. Πλούσια σε διάλυμα υαλουρονικού οξέος στοχεύει στην επαναπύκνωση της επιδερμίδας αλλά και στην φωτεινότητα της με τα μικρο-πιγμέντα soft-focus που επίσης συμμετέχουν στην σύνθεση της. Επίσης, η απαλή και κρεμώδης αυτή η μάσκα περιέχει το σύμπλοκο Premium Cellular που αντιμετωπίζει όλα τα σημάδια της γήρανσης. Τα αποτελέσματα της είναι άμεσα και εντυπωσιακά.
Την Flash Rinse 1 Minute Facial της Ren που είναι ουσιαστικά μια θεραπεία άμεσης ανανέωσης και αναζωογόνησης. Περιέχει βιταμίνη C για να απολεπίζει απαλά το δέρμα επαναφέροντας την λάμψη και την ζωντάνια του. Σε ένα μόλις λεπτό αυτή η μάσκα/θεραπεία μπορεί να εξαλείψει τα σημάδια της κούρασης αλλά και να καταπολεμήσει δραστικά τις ατέλειες. Η συχνή χρήση της προσφέρει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Read Next

26 Απρ 2024

Ευαίσθητη, αντιδραστική επιδερμίδα: Το θαυματουργό σέρουμ που πρέπει να δοκιμάσεις

Ο ορός προσώπου που δρα στοχευμένα κατά της ερυθρότητας και διάφορων ερεθισμών που παρουσιάζει συχνά η επιδερμίδα.

26 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα ρουζ που κολακεύουν περισσότερο τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν το πρόσωπο να δείχνει πιο φρέσκο και νεανικό.

Περισσότερα από

Ομορφιά

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".