Κρέμα φυσικής προέλευσης που περιέχει έξι ενυδατικά-μαγικά συστατικά: ελαιόλαδο, κερί μέλισσας, μέλι, γύρη μέλισσας, βασιλικό πολτό, πρόπολη. Αγαπημένο προϊόν της Egyptian Magic, αυτή η κρέμα πολλαπλών χρήσεων για ολόκληρο το πρόσωπο και το σώμα, που ενυδατώνει και διορθώνει όλες τις μικροατέλειες της επιδερμίδας, δεν πρέπει να λείπει από το μπάνιο σου.

'Ενα προϊόν-πολεργαλείο, το οποίο λατρεύεται από τις διάσημες γυναίκες και λέγεται Egyptian Magic, ήρθε και στην Ελλάδα. Πρόκειται για ένα πολύ πλούσιο σε ενυδάτωση προϊόν που μπορείς να χρησιμοποιήσεις με χίλιους τρόπους: για να ενυδατώσεις τα μαλλιά, για ντεμακιγιάζ στις βλεφαρίδες, να ενυδάτωση στο πρόσωπό σου εάν είναι πολύ αφυδατωμένο, για τα πετσάκια στα νύχια, για μασάζ στις γάμπες και στα πόδια. 

Μπορείς να το βρεις στα Sephora, κοστίζει μόλις €17.90 και είναι 30ml. Μία κρέμα που μπορεί να αντικαταστήσει τη θρυλική βαζελίνη, μια κρέμα που μπορείς να στηριχτείς πάνω της για όλα τα προβλήματα. Επειδή, ακριβώς έχει πολύ πλούσια σύνθεση, καλύτερα να την φοράς στο πρόσωπο μετά τον βραδινό καθαρισμό. Τα αποτελέσματα θα σε εντυπωσιάσουν. For sure. 

Δείτε το εδώ

EGYPTIAN MAGIC Crème Multi-Usages Pour La Peau 17,90 €

Δείτε ένα βίντεο με την Victoria που τη χρησιμοποίησε για έναν χρόνο:

 

TAGS