ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την γυναικεία τριχόπτωση (και την θεραπεία της)

Αυτή είναι η ιατρική προσέγγιση στη θεραπεία της τριχόπτωσης που εγγυάται ένα ιδανικό και μόνιμο αποτέλεσμα

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την γυναικεία τριχόπτωση (και την θεραπεία της)

Η DHI, ο ηγέτης στη μεταμόσχευση μαλλιών με εμπειρία 46 ετών και ιατρική προσέγγιση στη θεραπεία της τριχόπτωσης, προσφέρει λύσεις ανώδυνες και με απόλυτα φυσικό και μόνιμο αποτέλεσμα.

Τις γυναίκες τις απασχολούν τόσα πολλά πράγματα σε αυτή τη ζωή! Ομορφιά, σχέσεις, γάμος, παιδιά. Οι τρίχες δεν θα έπρεπε να είναι ένα από αυτά.
Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος που ξαφνικά μαζεύετε το σεξ-απήλ σας από τη βούρτσα, το πάτωμα και το σχαράκι της μπανιέρας, μην αγχώνεστε. Υπάρχει εξήγηση αλλά υπάρχει και λύση ώστε σε λίγο καιρό τα μαλλιά σας να βρεθούν ξανά στη θέση τους καλύτερα και από πριν!

Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για την γυναικεία τριχόπτωση (και την θεραπεία της)

Δεν έχει σημασία το πως φτάσατε ως εδώ και τι -ίσως- θα μπορούσατε να έχετε κάνει για να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα νωρίτερα. Σημασία έχει τι μπορείτε να κάνετε τώρα!

Μπορεί λοιπόν να έχετε δει τηλεοπτικά σποτ για «μαγικά» προϊόντα, απίθανες φωτογραφίες, δημιουργήματα των καλύτερων photoshop-άδων με γυναίκες που από τη μία ημέρα στην άλλη, με μία και μόνο κρέμα μεταμορφώνονται από φαλακρές σε «θάμνους» και πολλά άλλα ελκυστικά. Πιστέψτε μας δεν ισχύει τίποτα απ’όλα αυτά. Η γυναικεία τριχόπτωση και δυστυχώς και η φαλάκρα δεν διορθώνονται με γιατροσόφια και πειραγμένες φωτογραφίες αλλά μόνο με επιστημονικές μεθόδους.

Το πρόβλημα: Η γυναικεία τριχόπτωση -όπως και όλα τα γυναικεία ζητήματα- είναι αρκετά πιο πολύπλοκη από την ανδρική. Η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται σε ορμονική διαταραχή, διατροφική διαταραχή ή και σε μία γενετικά προκαθορισμένη πορεία.
Τελικά, μπορείτε να δοκιμάσετε τα πάντα, αλλά οι τρίχες που είναι προγραμματισμένες να «πέσουν», θα πέσουν και οι τρίχες που είναι προγραμματισμένες να ζήσουν, θα ζήσουν.

Η λύση: Μεταφορά τριχών που είναι προγραμματισμένες να ζήσουν, από το μέρος του κεφαλιού όπου συνήθως φυτρώνουν, στην περιοχή που σας λείπουν. Οι τρίχες αυτές θα ζήσουν για πάντα προσφέροντάς υπέροχη εμφάνιση για πάρα πολλά χρόνια.

Ο ειδικός: Στα χρόνια που πέρασαν, η τεχνολογία μεταμόσχευσης τριχών πέρασε από σαράντα κύματα και με διαφορετικά αποτελέσματα. Ένας οργανισμός όμως, με τεχνογνωσία 46 ετών και παγκόσμια εμπειρία, είναι αυτός που εξελίσσει συνεχώς την τεχνολογία εμφύτευσης με ένα και μοναδικό σκοπό. Να βρίσκει λύσεις για κάθε περίπτωση, να είναι ανώδυνη, να έχει απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και να σας επιτρέπει να επιστρέψετε στην εργασία σας αμέσως και χωρίς σημάδια!

Πρόκειται για την DHI που ήταν πάντα πρωτοπόρος στον τομέα της και ήδη από το 2013 κατήργησε την παλαιά τεχνική μεταμόσχευσης ολόκληρων λωρίδων δέρματος με τρίχες (FUT- Strip), αντικαθιστώντας την με την λιγότερο επεμβατική FUE που περιλαμβάνει την μεταμόσχευση κάθε τρίχας ξεχωριστά.
Τώρα έχει προχωρήσει ακόμα περισσότερο εξελίσσοντας την τεχνολογία DHI Direct hair Implantation που εκτός από την εμφύτευση κάθε τριχοθυλακίου ξεχωριστά, χωρίς οπές και ουλές, μπορεί να ρυθμίζει ακόμα και την φορά της κάθε τρίχας για απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα και μέγιστη φύτρωση.

Τώρα που ξέρετε όλα όσα πρέπει, μάθετε ακόμα ότι η DHI, η εταιρία με παγκόσμια παρουσία που ιδρύθηκε το 1970 από έναν Έλληνα στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, δεν ασχολείται απλά με τις τρίχες…

Έχει εντυπωσιακή επιστημονική παρουσία, συνεργάζεται με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το London Hair Restoration Training Academy και διεξάγει συνεχώς έρευνες για την τριχόπτωση, τις μεθόδους αντιμετώπισής της αλλά και τις επιπτώσεις που αυτή έχει στην ψυχολογία των ανθρώπων.
Είναι αυτή, η επιστημονική και ιατρική προσέγγιση της DHI στο ζήτημα της τριχόπτωσης που την καθιστά, ηγέτη στον τομέα και της επιτρέπει να αντιμετωπίζει κάθε περίπτωση ξεχωριστά γιατί κάθε περίπτωση είναι μοναδική.

Όταν λοιπόν διαπιστώσετε ότι η τριχόπτωση έχει χτυπήσει την πόρτα σας (ή μάλλον το κεφάλι σας), μην πιστέψετε σε μαγικές λύσεις και φωτογραφικά τρυκ!

Οι ιατροί και οι επιστημονικοί συνεργάτες στο DHI Global Medical Group είναι οι ειδικοί που θα προχωρήσουν στην διάγνωση της αιτίας της τριχόπτωσης και μετά θα σας προτείνουν λύσεις θεραπείας που ταιριάζουν στην περίπτωσή σας έτσι ώστε το αποτέλεσμα να είναι και μόνιμο και εντυπωσιακό!

Κλείστε online ραντεβού στη DHI κάνοντας κλικ εδώ ή καλέστε στο 2109211630

Read Next

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.

Περισσότερα από

Ομορφιά

15 Απρ 2024

Τζένιφερ Άνιστον: Η χτένα που χρησιμοποιεί έχει "σπάσει" τα ταμεία

Η Τζένιφερ Άνιστον επιλέγει πάντα τα πιο ψαγμένα hair care items.

14 Απρ 2024

Αυτό είναι το ανατολίτικο άρωμα που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities

Το φορούν πολλές Ελληνίδες celebrities, ανάμεσά τους η Ρούλα Ρέβη, η Έλενα Παπαρίζου και η Μπέττυ Μαγγίρα.

12 Απρ 2024

Old money nails: Το classy μανικιούρ που θα κάνει κάθε outfit να δείξει πολυτελές

Αυτή είναι η τάση μανικιούρ που επιλέγουν σταθερά και οι royals.

12 Απρ 2024

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου υιοθέτησε την τάση του "γυμνού" μανικιούρ κι έδειξε υπέροχη

Η ηθοποιός αποδεικνύει ότι τα άβαφα νύχια μπορούν να δείξουν εξίσου κομψά.

12 Απρ 2024

5 primers προσώπου που "σβήνουν" τις ρυτίδες

Χάρη στο blurring effect τους, καμουφλάρουν τις ατέλειες, δημιουργώντας παράλληλα τον τέλειο καμβά για την εφαρμογή του μακιγιάζ.

10 Απρ 2024

Ταλαιπωρημένες φτέρνες: Πώς θα τις περιποιηθείς σωστά για να είσαι έτοιμη το καλοκαίρι

Οι σκασμένες φτέρνες θέλουν σωστή περιποίηση χειμώνα - καλοκαίρι.

10 Απρ 2024

Μάργκοτ Ρόμπι: Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 33χρονη σταρ άλλαξε τα μαλλιά της και υιοθέτησε την πιο δημοφιλή απόχρωση για το 2024.

10 Απρ 2024

Οι 5 καλύτεροι οροί προσώπου για την εξάλειψη των σκούρων κηλίδων

Η βιταμίνη C είναι το SOS αντιοξειδωτικό συστατικό που θα σε βοηθήσει στην καταπολέμηση των σκούρων κηλίδων και λοιπών δυσχρωμιών στο πρόσωπο.

10 Απρ 2024

Mόνικα Μπελούτσι: Το προϊόν που την κάνει να δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Το ιδιοφυές makeup trick που ακολουθεί εδώ και χρόνια.