Οι αλλαγές στην εμφάνιση, το σώμα και το δέρμας μας μοιάζουν καταιγιστικές με το πέρασμα των χρόνων, μερικές φορές αισθανόμαστε πως ξυπνάμε το πρωί και βλέπουμε πάνω μας κάτι που μοιάζει διαφορετικό από ότι φάνταζε στα μάτια μας το προηγούμενο βράδυ και είναι ακατανόητο. Πώς ο καιρός που περνάει μπορεί να μεταμορφώσει όλα όσα ξέραμε για τους εαυτούς μας. 

Στην πραγματικότητα, βέβαια, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά και ξεκάθαρα, όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο που ακολουθεί. Όσο μεγαλώνουμε, το αρχικό στρώμα που καλύπτει την επιφάνεια του δερματός μας υποχωρεί, αφήνοντας την επιδερμίδα μας περισσότερο γυμνή και εκτεθειμμένη, φέρνοντας στην επιφάνεια την ροζιασμένη εικόνα των δακτυλών μας, παρουσιάζοντας σε πρώτο πλάνο έντονες πανάδες και βαθιές ρυτίδες. 

Αν θες, λοιπόν, να επιβραδύνεις όσο μπορείς την διαδικασία γήρανσης της επιδερμίδας σου και να εξαφανίσεις τις ατέλειες που φέρνει μαζί του ο χρόνος είναι απαραίτητο να εστιάσεις στην σωστή, βαθιά ενυδάτωση. Φυσικά, στο εμπόριο θα βρεις αμέτρητα προϊόντα που υπόσχονται να χαρίσουν στο δέρμα σου φρέσκια πνοή και νεανικότερη λάμψη. Σύχνα, ωστόσο, η τιμή τους δεν είναι αντίστοιχη της αποτελεσματικότητας τους και, ίσως, αυτός να είναι ο λόγος που όλο και περισσότερες γυναίκες στρέφονται στις χειροποίητες, σπιτικές λύσεις.

Μία μάσκα που μπορείς να φτιάξεις με προϊόντα που έχεις στην κουζίνα σου είναι αρκετή για να σου χαρίσει νεανικά χέρια, εκείνα που δεν θα μαρτυρούν σε καμία περίπτωση την ηλικία σου και θα κρύψουν χρόνια από την μορφή των δακτύλων σου. 

Το ελαιόλαδο, το γάλα καρύδας και η αλόη είναι κάποια από τα βασικά συστατικά της συγκεκριμένης μάσκας που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα των χεριών σου. 

Δες στο βίντεο που ακολουθεί την πολύ απλή διαδιασία παρασκευής της κρέμας. 

 

TAGS