Φαίνεται ότι ο Chris Appleton, ο διάσημος κομμωτής της διεθνούς σόουμπιζ, έχει ξαναδώσει λίγη από τη μαγεία του για τα μαλλιά της JLo. Δημοσίευσε μια φωτογραφία στο προσωπικό του ίνσταγκραμ, παρουσιάζοντας το φρέσκο χτένισμα της Τζένιφερ Λόπεζ, επισημαίνοντας ειδικά -χωρίς καμία λογοκρισία στις αποκαλύψεις που αφορούν διασημότητες- τις ξανθιές ανταύγειες και το λαμπερό, μακρύ μήκος της τραγουδίστριας. (Α, και το εκπληκτικό δαχτυλίδι αρραβώνων της Τζένιφερ, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες αξίζει πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια). 

Οι ρίζες και οι άκρες των μαλλιών της Λόπεζ φαίνονται φωτεινότερα, δημιουργώντας μια πολυδιάστατη αλλά χωρίς έντονη παρουσία του ξανθού απόχρωση, που αναμφισβήτητα θα αντιγραφεί από πολές οπαδούς της, την άνοιξη.

Πριν δύο μήνες και στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω, η Λόπεζ είχε κάνει δυναμικές εμφανίσεις με τα μαλλιά της καρέ μέχρι τους ώμους, ένα δραστικά διαφορετικό ύφος από αυτό που μας έχει συνηθίσει, το οποίο της ταίριαζε πολύ και της δημιουργούσε ένα πιο μοντέρνο προφίλ, λιγότερο σέξι και πιο στιλάτο. 

Ο στόχος της, όμως, ήταν να γίνει πιο ξανθιά, αυτό διαπιστώνουμε παρατηρώντας τις αλλαγές των μαλλιών της τους δύο τελευταίους μήνες. Ο Appleton σιγά σιγά έδωσε περισσότερη φωτεινότητα και ελαφρότητα, παράλληλα με το μήκος, το οποίο επανήλθε στην αρχική του κατάσταση. Το έιδαμε άλλωστε στην πρόσφατη εμφάνιση της Τζένιφερ στις Χρυσές Σφαίρες. 

Δείτε τη φωτό που ανέβασε ο Chris Appleton στο ίνσταγκραμ: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Δείτε ένα βίντεο με το καρέ μέχρι το ύψος των ώμων που έκανε πριν από ένα δίμηνο:

 

Φωτό: REUTERS/Danny Moloshok

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS