ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πρώτη μάσκα με ελληνικό γιαούρτι χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε ηλικία -μέσα σε 15 μόλις λεπτά

Μετατρέπει το αφυδατωμένο, ευαίσθητο, θαμπό, κουρασμένο δέρμα στην ισορροπημένη, δυνατή, απαλή, με υγιή λάμψη εκδοχή του.

Η πρώτη μάσκα με ελληνικό γιαούρτι χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε ηλικία -μέσα σε 15 μόλις λεπτά

Superdose αυθεντικού ελληνικού γιαουρτιού για πρώτη φορά σε μία superfood μάσκα προσώπου άμεσης θρέψης που θα «αγκαλιάσει» το δέρμα για να αντιμετωπίσει τα σημάδια του δικού του καθημερινού στρες, διατηρώντας αποδεδειγμένα την ισορροπία του εξαιρετικά σημαντικού μικροβιώματος. H νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask με αληθινό ελληνικό γιαούρτι και την πιο απολαυστικά βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος. Σε κάθε ηλικία. Σε 15 λεπτά.

Η πρώτη μάσκα με ελληνικό γιαούρτι χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα σε κάθε ηλικία -μέσα σε 15 μόλις λεπτά
H νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask με αληθινό ελληνικό γιαούρτι και την πιο απολαυστικά βελούδινη mousse υφή είναι το δροσερό superdose «αντίδοτο» για μία stress-free, φωτεινή και υγιή όψη δέρματος. Σε κάθε ηλικία. Σε 15 λεπτά.

Μία παγκόσμια καινοτομία και ένα never-ending love story για τη μάρκα, αυτή τη φορά το αληθινό, ενυδατικό, cooling ελληνικό γιαούρτι ενισχύεται με προηγμένη τεχνολογία φιλική στο μικροβίωμα και extra dose πρεβιοτικών και προβιοτικών και μετατρέπει το αφυδατωμένο, ευαίσθητο, θαμπό, κουρασμένο δέρμα στην ισορροπημένη, δυνατή, απαλή, με υγιή λάμψη εκδοχή του. Με κάθε εφαρμογή το δέρμα «εξοπλίζεται», παράλληλα, με μία πιστοποιημένα ανθεκτική ασπίδα ενάντια σε περιβαλλοντικούς ρύπους, όπως το νέφος και η σκόνη. Η αίσθηση είναι αυτή ενός ισορροπημένου, βαθιά ενυδατωμένου, super απαλού δέρματος από την πρώτη χρήση της μάσκας.

Μία πλούσια στρώση σε καθαρό, στεγνό δέρμα και 15 λεπτά είναι αρκετά για να επανέλθει η υγιής όψη και λάμψη του. Superdose άμεσης αίσθησης δροσιάς και άνεσης. Η νέα Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask γίνεται, ωστόσο, και μία εξαιρετική μάσκα νύχτας με την εφαρμογή μίας λεπτής στρώσης για ξεκούραστο δέρμα το επόμενο πρωί, ενώ είναι το τέλειο post-party skin treatment και η απόλυτη instant λύση φροντίδας του δέρματος μετά από έκθεση στην ατμοσφαιρική ρύπανση, μετά από ατελείωτες ώρες σε urban σκηνικό ή στον ήλιο.

Επαγγελματική συμβουλή: Διατηρείτε τη μάσκα στο ψυγείο για τονωτικό, extra-cooling effect, καθώς η πρωτοποριακή φόρμουλα προσφέρει ένα super dose ευεργετικής δράσης.

Hydra-Biome™ Probiotic Superdose Face Mask / ξηρό, κανονικό, λιπαρό/ μικτό ή ευαίσθητο δέρμα /κουρασμένη όψη/ επιβεβαίωση δράσης αμέσως μετά τη χρήση

Φωτό: Velizar Ivanov

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Από το lifting της Τζέιν Φόντα μέχρι την κρυολιπόλυση της Λίντα Εβαντζελίστα: Οι celebrities που μετανιώνουν για τα "τσιμπήματα" αιώνιας νεότητας

Απόλυτα εναρμονισμένες με την ηλικία τους και την φιλοσοφία της αληθινής ομορφιάς μιλούν για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχουν μετανιώσει.

23 Απρ 2024

Nail Trends SS24: Αυτές είναι οι μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Τι προτείνουν οι κορυφαίοι σχεδιαστές;

Περισσότερα από

Ομορφιά

23 Απρ 2024
23 Απρ 2024

Γνωρίζεις πώς να χρησιμοποιείς σωστά το concealer σου;

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης είναι το Α και το Ω.

23 Απρ 2024

Τα ανοιξιάτικα χρώματα κραγιόν που κολακεύουν τις γυναίκες άνω των 50

Οι αποχρώσεις και τα φινιρίσματα που κάνουν τα χείλη να δείχνουν σαρκώδη κι ελκυστικά χωρίς να τονίζουν τις λεπτές γραμμές.

22 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Νταιάνα, Kέιτ Μίντλετον, Mέγκαν Μαρκλ: Τα αρώματα που επέλεξαν για την ημέρα του γάμου τους

Ποιο ήταν εκείνο το ξεχωριστό άρωμα που διάλεξαν οι royals για την πιο σημαντική ημέρα της ζωής τους;

22 Απρ 2024

5 πολυτελείς, αντιρυτιδικές κρέμες ματιών που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ καμίας γυναίκας άνω των 50

Οι αντιρυτιδικές κρέμες που θα βελτιώσουν τις γραμμές και ρυτίδες γύρω από την ευαίσθητη περιοχή των ματιών.

21 Απρ 2024

Μαρία Ηλιάκη: Το συσφιγκτικό λάδι σώματος που χρησιμοποιεί εδώ και χρόνια

+ Η κρέμα τόνωσης που ένταξε πρόσφατα στη ρουτίνα της.

19 Απρ 2024

H DIY μάσκα προσώπου που λατρεύουν οι Κορεάτισσες χαρίζει υπέροχη λάμψη στο δέρμα

Φτιάξε μόνη σου τη μάσκα που θα σου χαρίσει το περιβόητο "glass skin".

16 Απρ 2024

Η Τζένιφερ Λόπεζ με το χρώμα νυχιών που όλες οι fashionistas επιλέγουν φέτος την άνοιξη

Το χρώμα που πρωταγωνίστησε στο catwalk, αλλά και στο street style.